Develili vatandaştan çağrı var!

Develili vatandaştan çağrı var. Develi ilçesi Zile Mahallesi'nde bağı olan Levent Gülbaz adlı vatandaştan yetkililere çağrı var. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Develili vatandaştan çağrı var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Develili vatandaştan çağrı var. Develi ilçesi Zile Mahallesi'nde bağı olan Levent Gülbaz adlı vatandaştan yetkililere çağrı var. Gülbaz, Haber Merkezimiz ile yaptığı görüşmede; Zile mahallesinin bütün kanalizasyonunun, bağının olduğu bölgeye açıktan aktığını, pis suların etrafa dağıldığını, konuyla ilgili; Develi Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi, KASKİ, Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığı ve CİMER ile iletişime geçmesine rağmen KASKİ hariç hiçbirinden bir geri dönüş alamadığını dile getirdi. Gülbaz yetkililerden bölgeye çözüm istiyor.

Develili vatandaştan çağrı var!

Gülbaz, Haber Merkezimize yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: "Develi ilçesi Zile Mahallesi'nde bağım var. Büyük bir yerleşim yeri ve mesire alanı olan Zile mahallesinin bütün kanalizasyonu bizlerin bağlarının olduğu bölgeye açıktan akıyor. Sadece briketlerle çevrili bir yerde toplanıyor ve buradan sızan pis sular etrafa dağılıyor. Sinek ve kokudan kendi yerimize dahi gidemez olduk. Etrafta yeni yapı evlerde çoğalmaya başladı. Defalarca; Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KASKİ, Develi Belediyesi ve CİMER'e başvurmama rağmen sonuç alamadım. Develi Belediyesi hiç tenezzül edip cevap dahi vermedi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi biz ilgilenmiyoruz KASKİ'nin görevi dedi. KASKİ de ben şikayet ettikçe bir vidanjör gönderip birikmiş pisliği çektiriyor, kısa bir süre sonra tekrar doluyor. 2 yıldır proje aşamasında yapacağız diyorlar fakat bugün baktım durum aynı. CİMER de aynı şekilde işi Belediye'ye havale ediyor. Bu zamanda birçok köyün kanalizasyon sistemi varken, Zile gibi bir yerde pisliğin orta yere akması akıl alır şey değil."

Develili vatandaştan çağrı var!