Develi'yi incelediler…

Develi'ye yönelik kültür gezisi düzenlendi. Gönüllüler Develi'de incelemelerde bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Develi'yi incelediler…

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı ya da kısaca TEMA, Develi’ye çıkarma yaptı. TEMA gönüllüleri ilçeye yönelik kültür gezisi düzenledi.
Develi'yi incelediler…Kayseri TEMA gönüllüsü bir grup akademisyen Develi’nin tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldı. İncelemeler, Develi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü rehberliğinde yapıldı.
Develi'yi incelediler…
TEMA gönüllüleri ilçenin doğal güzelliklerinden tarihine kadar farklı alanlarda inceleme yaptı. 
Develi'yi incelediler…TEMA’nın Develi çıkarmasında renkli görüntüler de ortaya çıktı. Develi’de inceleme yapan TEMA Gönüllüleri, desteklerinden dolayı Develi Belediyesi’ne teşekkür etti. 
Develi'yi incelediler…

TEMA NEYİ AMAÇLIYOR?
Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı ya da kısaca TEMA, 11 Eylül 1992 tarihinde İstanbul'da kurulmuş olan çevreci bir vakıftır. Erozyon ile mücadele, ağaçlandırma ve doğal varlıkların korunması temel amaçlarındandır. 1992 yılının Haziran ayında Brezilya'nın Rio de Janerio kentinde Birleşmiş Milletler Çevre ve Kalkınma Konferansı'nın ardından, İstanbul'da aynı yılın Eylül ayında kuruldu. Çevre ve sürdürülebilirlik kavramlarını Türkiye'ye kazandırmak ve doğa korumayı örgütlü bir hale getirmek üzere harekete geçen ve kamuoyunda "Yaprak Dede" olarak tanınan Ali Nihat Gökyiğit ile "Toprak Dede" olarak tanınan Hayrettin Karaca tarafından 30 iş insanının desteğiyle kuruldu.

Develi'yi incelediler…Develi'yi incelediler…Develi'yi incelediler…