Develi o fuarda görücüye çıktı!

Develi ilçesi ürünleriyle 'Kayseri Kadın Kooperatifleri Fuarında' görücüye çıktı. Detaylar Kayseri haber bülteninde...

Develi o fuarda görücüye çıktı!

Kadın kooperatiflerini geliştirmek ve kadınlara teşvik edici ortam sağlamak amacıyla Vali Gökmen Çiçek öncülüğünde kurulan Develi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve diğer 21 Kadın Kooperatifinin katıldığı "Kayseri Kadın Kooperatifleri Fuarı", Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı’nda açıldı. 
Develi o fuarda görücüye çıktı!

Kayseri'de faaliyet gösteren 22 kadın kooperatifinin ürettiği ürünlerin sergilendiği fuar alanında Develi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi standı da katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.
Develi o fuarda görücüye çıktı!

Develi Kaymakamı Enes Emircan Buyuran’la birlikte ziyaretçilere Develimizin yöresel lezzetlerinden ikram eden Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, destek verenlere teşeşkkür etti. 
Develi o fuarda görücüye çıktı!"ÜRÜNLER GÖZ DOLDURUYOR"

Develi ilçe Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Böyle güzel bir organizasyonun hayata geçmesinde başta Sayın Valimiz Gökmen Çiçek Beyefendi ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Kayseri kadınlarının el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünler gerçekten göz dolduruyor. 25 Haziran’a kadar devam edecek olan fuar alanına özellikle hafta sonunda tüm hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.
Develi o fuarda görücüye çıktı!