Develi'nin derinliklerine yolculuk

Prof. Dr. Recep Bozdoğan tarafından kaleme alınan 'Erciyes'in Ak Yüzü Develi' yayın hayatına kazandırıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Develi'nin derinliklerine yolculuk

Develili Prof. Dr. Recep Bozdoğan tarafından kaleme alınan "Erciyes'in Ak Yüzü Develi" kitabı Develi Belediyesi kültür yayınları tarafından yayın hayatına kazandırıldı. Bu eser, Develi'nin tarihi, kültürel, ekonomik, siyasi ve sosyal yaşantısını kapsayan geniş bir konu yelpazesini içeriyor. Kitap, Develi'yi tanımak isteyenler için önemli bir kaynak eser niteliğinde.

Develi'nin derinliklerine yolculuk

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, bu eserin Develi Belediyesi Kültür Yayınları aracılığıyla yayınlanmasının önemini vurgulayarak, tarihi, coğrafi, kültürel ve toplumsal değerlerin kaydedilmesinin önemli olduğunu belirterek, “Belediyemiz, Kültür Yayınları kapsamında arşivine çok önemli bir eser daha kazandırmıştır” dedi. Ayrıca, Başkan Cabbar, belediyenin kültür yayınları kapsamında bu tarz eserlerin önemli birer kaynak niteliği taşıdığını dile getirdi.

Başkan Cabbar, kitabın yazarı olan Prof. Dr. Recep Bozdoğan'a özverili çalışmalarından dolayı tebriklerini ileterek, kitabın hazırlanması ve basım sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti.