Develi'de görüldü!

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Reşadiye Mahallesinde yılan görüldü. Uzmanlar, özellikle kırsal bölgelerde piknik yapanlar dikkatli olmaları konusunda uyardı. Geçen haftalarda da uğur böceğine benzeyen örümcek paniği yaşanmıştı. Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haberi'nde...

Develi'de görüldü!

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Reşadiye Mahallesinde bir yılan görüldü. Havaların sıcaklığıyla birlikte ortaya çıkan yılan, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Reşadiye Mahallesinde bulunan yılan, çevrede kısa süreli bir paniğe neden oldu. Vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği yılan, yoldan karşıya geçti ve kısa zamanda otların arasında kayboldu. Uzmanlar, sıcak havalarda yılanların daha sık ortaya çıkabileceğini belirterek, özellikle kırsal bölgelerde kayalıkların arasında piknik yapanların dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Develi'de görüldü!

Örümcek paniği yaşanmıştı

Kayseri'nin en çok ziyaret edilen ilçeleri arasında yer alan Develi'de geçtiğimiz haftalarda uğur benzeyen zehirli örümcek görülmüştü. Diğer yandan zehirli örümceklerin Develili vatandaşlar tarafından son zamanlarda daha çok görüldüğü öğrenildi. Uzmanlar, özellikle kırsal alanda piknik yapanları dikkatli olmaları konusunda uyardı.