Develi'de bayram!

Develi'de Ramazan Bayramı resmi bayramlaşma programı Develi Kaymakamlığı ve Develi Belediye Başkanlığı iş birliği ile Mustafa Aksu Kültür Merkezinde yapıldı. Daha sonra tüm şehitler için dua edildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Develi'de bayram!

Develi’de Ramazan Bayramı resmi bayramlaşma programı Develi Kaymakamlığı ve Develi Belediye Başkanlığı iş birliği ile organize edilen programla Mustafa Aksu Kültür Merkezinde yapıldı. Bayramlaşma programına İlçe Kaymakamı Yusuf Turan, Belediye Başkanı Adem Şengül, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe STK Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Belediye Müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

Develi'de bayram!

Bayramlaşma programında konuşan Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, 'Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan Bayramı’na kavuştuğumuz ve bayramın sükûnet ve huzurlu bir ortamda geçmesinden dolayı Rabbime hamd ediyorum. Bayramı ülkelerinde top sesleri, acı ve esaret altında geçiren kardeşlerime dua ediyor ve onlarında bizim gibi bayramlara kavuşmalarını diliyorum. Bütün hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık ve huzurlu bir ortamda bayramlarını geçirmelerini diliyorum' dedi.

Develi'de bayram!

Develi Kaymakamı Yusuf Turan ise konuşmasında 'Bayramlar birbirimize kenetlenmemiz için Yüce Allah’ın biz Müslümanlara büyük ikramıdır. İnsanların birbirine yakınlaşmasına vesile olduğu bayramda da barış, huzur ve mutluluğun vatanımızdan eksik olmamasını temenni ediyorum' diye konuştu. Diğer yandan ilçe protokolü daha sonra geçtimiz günlerde görevi başında şehit düşen Develili polis memuru İlker Duran'nın kabrini de ziyaret ederek, tüm şehitle için dua etti.

Develi'de bayram!