Develi Belediyesi'nden Tamer açıklaması: Sözünü tuttu!

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ameliyat sözünü tutan, Milletvekili İsmail Tamer'e teşekkür etti.

Develi Belediyesi'nden Tamer açıklaması: Sözünü tuttu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Develi Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Develi’nin yeni devlet hastanesine kavuşması için her daim destek olan ve hastanenin yapım aşamasında ziyarette bulunup ilk ameliyatı kendisinin yapacağı sözünü veren AK Parti Kayseri Milletvekili Opt. Dr. İsmail Tamer sözünü tutarak S. N. isimli hemşerimizin fıtık ameliyatını yaptı" denildi. 

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan ve meclis üyelerinin karşıladığı Milletvekili Tamer beraberindeki İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ve Kamu Hastaneleri Başkanı Opr. Dr. Halit Baykan ile birlikte Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Topbaş’tan Hastanenin taşınma süreci ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Develi’ye yakışır bir hastane yapıldığını ve hastanenin ekip ve ekipman gelişimi için destek vermeye devam edeceklerini belirten Milletvekili Tamer, “Hastanemizin yapım aşamasında verdiğimiz sözü tutarak kardeşimizin ameliyatını gerçekleştirdik. Rabbimden şifalar diliyorum. Sadece Develimize değil civarındaki ilçelere de hizmet verecek kapasitede yapılan yeni hastanemizin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Develimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ise “Hastanemizin Develimize kazandırılmasında büyük emeği olan vekilimize şahsım ve tüm hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah vekilimizin de desteğiyle hastanemiz kapasitesini daha da artırarak hemşerilerimize daha kaliteli hizmet verecektir” dedi.