Develi Belediyesi destek çağrısında bulundu!

2024 yılına galibiyetle başlayan Develi Belediyespor'a destek için Develi Belediyesi çağrıda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Develi Belediyesi destek çağrısında bulundu!

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Develi Belediyespor'un 12. hafta sonunda 3 galibiyet, 9 mağlubiyet alarak 8 puan toplaması ayrılık getirmiş ve Başantrenör Hüseyin Koç ile 19 Aralık'ta yollarını ayırmıştı.

Başantrenör Hüseyin Koç’un yerine Serdar Uslu ile anlaşan Develi Belediyespor, AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 14. haftasında evinde oynadığı maçta Bursa Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenerek yeni yılın ilk galibiyetini almışlardı.

Develi Belediyesi destek çağrısında bulundu!

Mavi beyazlılar yarın saat 12:00’da Hatay-Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Hatay Büyükşehir Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. 2024 yılına galibiyetle başlayan Develi Belediyespor’a destek için Develi Belediyesi çağrıda bulundu.

Develi Belediyesi destek çağrısında bulundu!

Develi Belediyesi “X” sosyal medya hesabı üzerinden, “Haydi Develi! Erciyes’in Efeleri’ne Destek Olmaya! Ülkemizde voleybolun en üst düzey ligi olan 2023-2024 AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Develi Belediye Sporumuz, yarın saat: 12:00’da Hatay-Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Hatay Büyükşehir Belediye Spor ile karşı karşıya gelecektir. Tüm hemşerilerimizi ekranları başında takımımıza destek olmaya bekliyoruz” açıklamasında bulundu.