Develi Adayı 1995 senesinde Erdoğan'a neden mektup yazmış?

Cumhur İttifakı Develi Belediye Başkan Adayı Adem Şengül 1995 senesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdığını açıkladı. Adem Şengül neden Erdoğan'a mektup yazmış? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Develi Adayı 1995 senesinde Erdoğan'a neden mektup yazmış?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Develi Belediye Başkan Adayı Adem Şengül 1995 senesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdığını açıkladı. Adem Şengül neden Erdoğan'a mektup yazmış?

Adem Şengül dün akşam Olay Türk TV'de yayınlanan Seçim Özel Yüz Yüze adlı programda Gazeteciler Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. Şengül, Osman Çiftci'nin 'Adem Şengül siyasete atılmaya nasıl karar verdi?' sorusu üzerine verdiği yanıtla dikkat çekti. Şengül canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektubu anlattı. Şengül 1995 senesinde o dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a mektubunda ne mesajı iletti?

Şengül yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Ben Sayın Cumhurbaşkanımıza 1995 senesinde bir mektup yazmıştım. O zamanlar Özvatan ilçesinde sağlık memuru olarak çalışıyordum. Siyaseti çok seviyorum. O zaman yaşım itibariyle Başbakan olmasını istediğimi belirttiğim bir mektup yazmıştım. Siyasetle alakalı o zamanlardan başlayan bir düşüncem vardı. AK Parti gönlüme hitap ettiği için AK Parti'de siyaset yapmak istiyordum. 1995 senesinde Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıydı. Kendisi benim için çok önemlidir, yazı yazmayı da çok severim. Kesik uçlu bir kalemle bir sayfa mektup yazmıştım. Mektubumda kendisine olan sevgimden, muhabbetimden ve kendisini Başbakan olarak görmek istediğimden bahsetmiştim. Sonuna kadar yanında olacağımı yazmıştım. Yıllardır siyaset içimde bir uhteydi. Doğup büyüdüğüm topraklara Develi'ye hizmet etmek istedim. Oraya bir vefa borcu gibi hissettim ve böylelikle siyasete atılmak istedim. Aileme de hep memuriyetten sonra siyaset yapacağımı söyledim. Vatanıma milletime hizmet edeceğimi söyledim. 31 Mart yerel seçimlerinde aday olmak için memurluktan istifa ettim."

Develi Adayı 1995 senesinde Erdoğan'a neden mektup yazmış?