DEVA Partisi İl yönetimi görücüye çıktı…

DEVA Partisi Kayseri İl yönetimi kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda ayrıca gündemde yer alan konular değerlendirildi ve aynı zamanda partinin hedefleri anlatıldı.

DEVA Partisi İl yönetimi görücüye çıktı…

Deva Partisi Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Bölge Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Gezer’in katılımıyla gerçekleşen tanıtım toplantısında, DEVA Partisi il yönetimi görücüye çıktı.  Tanıtım programında konuşan DEVA Partisi Kayseri İl Başkanı Metin Özkaya, “Yeni İl Yönetim Kurulumuzun, partimize, Kayserimize ve ülkemiz siyasetine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
"GENÇ VE KADIN KOTASI UYGULADIK”
Yönetimin yüzde 20 genç, yüzde 35 kadın kotasının gözetilerek oluşturulduğunu ve toplamda 60 kişiden oluştuğunu dile getiren Özkaya, “Geçtiğimiz hafta Yeni İI Yönetim Kurulumuzu belirleyip genel merkezimizin de onayını alarak, Kayseri Valiliği İl Sivil Toplum Müdürlüğü'ne listelerimizi teslim etmiş bulunmaktayız. Şunu ifade etmeliyim ki, yeni yönetim kurulumuzu oluştururken, başta liyakat, ehliyet sahibi ve toplumda karşılığı olan, farklı sektörlerde çalışan, dürüst, sevilen, sayılan kişiler olmasına dikkat ettik. Yeni İl Yönetim Kurulumuzun, partimize, Kayserimize ve ülkemiz siyasetine hayırlı olmasını diliyorum. DEVA Partisi Kayseri yeni İl Yönetimi olarak; geçmişte yaşanan birtakım yönetim zafiyetleri nedeni ile Kayseri'de her ne kadar arzu ettiğimiz seviyede olmasak ve henüz ilk kongremizi yapamamış olsak da Kayseri'de yakaladığımız ivme her geçen gün motivasyonumuzu artırıyor. Bu arada belirtmekte fayda görüyorum, ilçe başkanı atanmayan ilçelerimizle ilgili teşkilatlanma faaliyetlerine hız vermiş bulunmaktayız. DEVA Partisi olarak Kayseri'de halkımızın yanında olmaya, sorunlarını dinlemeye devam ediyor, partimizin farklı sektörlere yönelik eylem planları ile ortaya koyduğu çözüm önerileri konusunda halkımızı bilgilendirmek, bilinçlendirmek konusunda etkinliklerimizi her geçen gün arttırıyoruz” dedi.
“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE IŞIK  OLACAĞIZ”
“Ülkemizde son yıllarda temeli yönetim krizinden kaynaklanan, ekonomi, demokrasi, hukuk, adalet ve özgürlükler alanlarında sorunlar yaşanmaktadır” diyen Özkaya, “DEVA Partisi olarak, ülkemizi ekonomik buhrana düşüren, her geçen gün alım gücünü azaltan, 30-40 yıl geriye götüren, halkımızı fakirleştiren sorunların çözümüne ışık olacak eylem planlarımız ile çözüm aramaya ve bunları halkımıza anlatmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.