Dev zirve yarın! 3 Bakan Kayseri'ye geliyor
Kayseri, yarın önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Kentte düzenlenecek 1. Erciyes Zirvesi'ne 3 bakan ile birlikte iş dünyasının önemli isimleri katılım sağlayacak.
Kayseri’de AK Parti teşkilatının programları sürerken, kent bir kez daha dikkat çeken bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Son dönemlerde yapılan bakan ziyaretleriyle öne çıkan Kayseri, yarın üç bakanı ve iş dünyasının önemli isimlerini konuk edecek.
1. Erciyes Zirvesi düzenlenecek
Kentte düzenlenecek 1. Erciyes Zirvesi’ne, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu katılacak.
Zirvede neler konuşulacak?
Büyük Sanat Vakfı’nın organizasyonu ve Erciyes Üniversitesi’nin ev sahipliğindeki zirveye sadece Kayseri’deki üniversitelerin değil Türkiye’nin önemli üniversitelerinin de katkı sunacak. Alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleşecek zirvede iklim değişikliği, su yönetimi ve gıda güvenliği konuları masaya yatırılacak.
Yarın (19 Haziran Cuma) gerçekleşecek zirveyle ilgili bakanların programı henüz netlik kazanmadı.