Destek almak için başvuru yapmayı unutmayın! İşte son tarih

Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi ne zaman? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Destek almak için başvuru yapmayı unutmayın! İşte son tarih
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili üreticiyi yakından ilgilendiren destek programına başvurular tüm hızıyla devam ediyor. Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı kapsamında; Tarımsal ürünlerin işlenmesi, paketlenmesi, depolanması, tarımsal üretime yönelik sabit yatırımlar, su ürünleri yetiştiriciliğine yönelik yatırımlar, aile işletmeciliği faaliyetlerinin geliştirilmesi yönelik altyapı yatırımları, hayvansal ve bitkisel orijinli gübre işlenmesi paketlenmesi ve depolanması, arıcılık ve arı ürünlerine yönelik yatırımlar, el sanatları ve katma değerli ürünlere yönelik yatırımlar, ipek böceği yetiştiriciliğine yönelik yatırımlar, tarımsal amaçlı örgütler için makine parkı yatırımları, tıbbı aromatik bitki yetiştiriciliğine yönelik yatırımlar, yenilenebilir enerji başlıkları altında destekler bulunuyor. 

Projede, kadın, genç, tarımsal amaçlı örgütler ve aile işletmelerine ilave puan verilirken, organize tarım bölgelerinde yatırım yapanlara, kırsalda ikamet eden yatırımcılara öncelik tanınacak. 

Proje için destekler ise şöyle:

Proje hibe limitleri: Hibe oranı %50
Altyapı yatırımlarında hibeye esas proje tutarı: 100.000 TL-3.000.000 TL
Ekonomik yatırımlarda hibeye esas proje tutarı: 3.000.000 TL-14.000.000 TL

Diğer yandan projeye başvuru yapmak için son tarih 19 Şubat olarak açıklandı. Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü de bir paylaşım yaparak vatandaşlara hatırlatmada bulundu.
 

Destek almak için başvuru yapmayı unutmayın! İşte son tarihDestek almak için başvuru yapmayı unutmayın! İşte son tarih