Depremle ilgili resmi açıklama geldi!

Kayseri'de meydana gelen depremlerle ilgili resi açıklama geldi. Vali vekili Şenol Esmer, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Depremle ilgili resmi açıklama geldi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri depremlerle sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Kayseri'nin İncesu ilçesinde saat 18.16'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Karpuzsekisi- Hacılar olarak duyurdu. Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini önce 4.4 sonra olarak  açıklarken daha sonra 4.5 olarak revize etti. Deprem, yerin 7.7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Diğer yandan bu yöndeki depremin ardından bu kez de Melikgazi’de 1.5 büyüklüğünde, ardından Hacılar Sakar çiftliği 1.8 ve İncesu Saraycık merkezi üssü olan 2.6 büyüklüğünde depremler meydana geldi.
Depremi hisseden vatandaşlar sokaklara çıkarken, ilk resmi açıklama Vali Vekili Şenol Esmer'den geldi. 
VALİ VEKİLİ ESMER'DEN AÇIKLAMA
Kayseri Vali Vekili şenol Esmer, vatandaşı sokağa döken depremlerle ilgili açıklama yaptı. Esmer, "28.02.2023 tarih, saat 18:16’da merkez üssü İncesu ilçemiz olarak belirlenen 4.4 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. İlk belirlemelere göre bir olumsuzluk görünmemekte olup, birimlerimizle irtibatlarımız devam etmektedir" dedi.
Depremle ilgili resmi açıklama geldi!