Deprem uzmanı Ramazan Demirtaş'tan sert tepki: Uydurmayın! yeter!!

Deprem Uzmanı Ramazan Demirtaş, gece (20 Ağustos) saat 01.26'da yaşanan deprem ile ilgili açıklama yaptı. Kandilli Rasathanesinden aldığımız verilere göre Sulucaova Çamardı Niğde mevkiinde saat 01.26'da 3.6 şiddetinde ve 5 KM derinlikte bir deprem meydana geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Deprem uzmanı Ramazan Demirtaş'tan sert tepki: Uydurmayın! yeter!!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Deprem Uzmanı Ramazan Demirtaş, gece (20 Ağustos) saat 01.26'da yaşanan deprem ile ilgili açıklama yaptı. Kandilli Rasathanesinden aldığımız verilere göre Sulucaova Çamardı Niğde mevkiinde saat 01.26'da 3.6 şiddetinde ve 5 KM derinlikte bir deprem meydana geldi. 

Dr. Demirtaş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Dün gece Mw=3.8 gibi küçük bir deprem oldu. Hemen Ecemiş fayı 6.5 üretir açıklaması yapıyorlar. Nereden bu sonuca gittiniz? Hangi araştırmayı yaptınız? Deprem tehlike parametrelerini biliyor musunuz? Hangi segmentin üzerinde ne kadar stres birikiyor? Uydurmayın! YETER!!

Deprem uzmanı Ramazan Demirtaş'tan sert tepki: Uydurmayın! yeter!!

Bir diğer yandan Dr. Demirtaş gece yaptığı yazılı açıklamada da şu ifadelere yer vermişti: Çamardı Niğde 15 KM KD'su; Pınarabaşı'nın 3 KM KD'sunda, Ecemiş Fay Zonu'nun Demirkazık segmentine ait zon içindeki ikincil bir kırıkta 20.08.2023 01:26, Mw=3.8'lik küçük bir deprem oldu. Ecemiş Fay Zonu filan harekete geçmedi. 7.5 üretir şeklinde açıklama olursa itibar etmeyin.