Deprem uzmanı Evsen, 'İnsanları kandırmayı bırakın'

Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen sosyal medyada fala bakar gibi deprem paylaşımı yapanlara karşı vatandaşları uyardı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Deprem uzmanı Evsen, 'İnsanları kandırmayı bırakın'

Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen,  sosyal medyada ayı, gezegenleri, mevsimleri, geceyi ve gündüzleri referans gösterenlererek tarih, bölge ve hatta büyüklük vererek deprem olacak açıklamasında bulunanlara sert tepki gösterdi.

‘İnsanları kandırmayı bırakın’

Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen “X” sosyal medyadaki takipçileri tarafından yer, tarih ve büyüklük vererek soru soranlara uyarıda bulundu.

Depremlerin oluşumunun fala bakar gibi ayı, gezegenleri, mevsimleri, geceyi ve gündüzlerle ilgisi olmadığının altını çizen Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen “X” sosyal medya hesabında konuyla ilgili şunları söyledi: “Son günlerde 3 güne kadar şu bölgelerde bu kadar büyüklükte deprem olacak, şeklinde sosyal medyadan fala bakarak, ayı, gezegenleri, mevsimleri, geceyi ve gündüzleri referans gösterenler; depremler bunların hiç biri ile alakalı değildir. İnsanları kandırmayı bırakın" dedi.