Deprem uzmanı duyurdu

Jeoloji Uzmanı Dr Ramazan Demirtaş, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ortaya çıkan bir gelişmeyi paylaştı. Demşrtaş'ın paylaşımı ilgi gördü.

Deprem uzmanı duyurdu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli depremler bir çok acı olayı beraberinde getirdi. Yıkılan binaların altında kalan canlar, acı hikayeler. İşte ülkeyi yasa boğan, binlerce insanın ölümüne neden olan depremler sonrası duygulandıran olaylar yaşanıyor, hikayeler gün yüzüne çıkıyor. Bu konuda dikkat çeken paylaşım Jeoloji Uzmanı Dr Ramazan Demirtaş'tan geldi. Demirtaş, "Merve' ye destek" çağrısıyla dikkat çekti. Dr Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrıda şu ifadeleri kullandı :

Merve annesi, iki ağabeyi ile şu an Malatya'nın Akçadağ köyünde bir konteynerde yaşıyorlar. Annesinin adı Hanım ve çok çileli otistik aynı zamanda kas hastası oğlu, üstün zekalı kızı Merve ve fedakar oğlu Hasan ile yaşayabilecekleri bir eve ihtiyaçları var. 
Bir kalemi bile yok iken onlara uzanan yardım eli ile Merve depremde yaşadıklarını kağıda döktü ve kitabı basıldı. Şimdi sizlerden ricamız kitap satışına yardımcı olmanız . 12 bin satış ile evleri yapılabilecek. "Kitapyurdu" satıyor.

Deprem uzmanı duyurdu

Demirtaş'ın bu paylaşımı kısa sürede ilgi gördü. Vatandaşlar Merve ve ailesine destek için kitap siparişi vereceklerine dair yorum ve paylaşımlar yaptı. 

 

Deprem uzmanı duyurdu