Deprem açıklaması! Endişe edecek bir durum var mı?

Kahramanmaraş'ta bugün 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Jeoloji Mühendisleri Kayseri eski İl Temsilcisi Adnan Evsen'den açıklama geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Deprem açıklaması! Endişe edecek bir durum var mı?

Kahramanmaraş’ta bugün 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 
Merkez üssü Elbistan ilçesi olan 4.0 büyüklüğündeki depremin derinliği AFAD tarafından 8.76 km olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.9 olarak, derinliğini de  5.0 km olarak duyurdu.
EVSEN'DEN DEPREMLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Diğer yandan değremle ilgili açıklama yapan Jeoloji Mühendisleri Kayseri eski İl Temsilcisi Adnan Evsen, “Endişe edecek bir durum yok” dedi.
Deprem açıklaması! Endişe edecek bir durum var mı?Evsen, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Bugün (23.7.2023) saat 13.48 de  Elbistan'da Çardak fayının kuzeyinde 4 ML büyüklüğünde yerin 5 km derinliğinde tetiklenmiş artçı deprem olmuştur. 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin artçısı olup endişe edecek bir durum yoktur. 
EVİNİZDE HASAR YOKSA...
Diğer yandan Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen, bu yönde endişelerini dile getiren vatandaşlara da seslenerek, "Bu büyüklükte depremler olabilir. Evinizde hasar yoksa girebilirsiniz" ifadelerrini de kullandı. 
Deprem açıklaması! Endişe edecek bir durum var mı?