Deplasman tribünü kapatıldı

Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda güvenlik önlemleri artıyor. Geçtiğimiz ay Gaziantep FK maçındaki olaylar sonrasında taraftarlar ve MHP Milletvekili Baki Ersoy, plastik koruma talep etmişti. Çaykur Rizespor maçında bu değişikliklerle taraftarlara daha güvenli bir ortam sunulacak. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Deplasman tribünü kapatıldı

Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda güvenlik artırılıyor. Plastik Koruma ve file uygulaması yapılıyor.
Kayseri'de sporseverler için güvenliği için kollar sıvandı. Geçtiğimiz ay Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan Kayserispor-Gaziantep FK maçında, taraftar olayları yaşanmıştı. Gaziantep FK taraftarının Kayserispor tribünlerine yönelik koltuklu saldırısı, güvenlik endişeleri gündeme gelmişti.
Bu olayın ardından taraftarların ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un talebine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, deplasman tribününün plastik koruması ile daha güvenli hale getirilmesi için adım attı. Bu karar, Kayseri Büyükşehir Meclisi tarafından da onaylandı.
Taraftarların maçlarda daha huzurlu bir atmosferde bulunmalarını sağlamak için bu yenilikler sporseverler tarafından olumlu karşılandı. Plastik koruma özellikle taş ve koltuk güvenliği açısından çok önemli. 
Taraftarın ve spor severlerin endişesiz, güvenli maç izleyebilmeleri için yapılan bu işlemler, diğer stadyumlara da örnek oldu.