Deneyim Hediye Dünyası ile Unutulmaz Olun!

Hediye almak hepimizi mutlu eder elbette peki hediye vermenin benzersiz hazzına ne demeli?

Deneyim Hediye Dünyası ile Unutulmaz Olun!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hediye almak hepimizi mutlu eder elbette peki hediye vermenin benzersiz hazzına ne demeli? Sevdiklerimizi ya da hiç tanımadığımız birini mutlu edecek özel bir harekette bulunduğumuzda karşımızdaki insanın yüzünde oluşan şaşkınlıkla karışmış mutlu gülümseme pek çok şeye değer. Çocuğunuzun uzun zamandır istediği bir oyuncağı bir akşam alıp gelmek de onu alıp parka götürerek birlikte eğlenmek de tarifi olmayan bir heyecandır. Hediye yalnızca bir eşyayı alıp ya da hazırlayıp sevdiğinize sunmakla sınırlandırılamayacak kadar özeldir. Yoğunluktan vakit ayıramadığınız karınızı, doğum gününde alıp sahile götürmek baş başa keyifli vakit geçirmek de hediye sayılır. Hem de 5 dakikalık kutlama ile verdiğiniz pahalı mücevherlerden çok daha değerlidir. Bodo.com sıra dışı deneyim hediye tarzı ile sevdiklerinize paha biçilemez hediyeler sunabilmenizi sağlıyor. Hem de gökte, şehrin göbeğinde, denizlerde, dağın tepesinde dilediğiniz her yerde birbirinden muhteşem maceralar sunuyor.

Deneyim hediye önerileri

Bodo.com da Anneler Gününe, Babalar Gününe, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe, 14 Şubat Sevgililer Gününe, doğum günlerine, Öğretmenler Gününe, yıldönümlerine, Yılbaşılara veya özel kutlamalara kısacası özel olmasını istediğiniz her güne uygun benzersiz deneyim hediyeleri bodo.com da. Dünyadaki en ünlü masaj tekniklerinin yer aldığı, "SPA ve Masaj". Ayaklarınızı yerden kesecek, "Uçuşlar". En popüler teknolojik aktiviteleri içeren, "Tekno". Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak, "Sanat". Mutfakla aranızdaki muhteşem uyumu derinleştirecek, "Yemek Workshop'ları". Yepyeni heyecanlar sunan, "Yeni Deneyim". Mavinin huzur veren etkisi, "Su Aktiviteleri". Boş zamanları güzelce değerlendirin diye "Aktivite". Heyecanı doruklara çıkaracak olan, "Adrenalin". Başbaşa keyifli vakitler için "Romantik". Bedeni, ruhu ve kafayı iyice dinlendirmek için birebir, "Tatil". Araç sürmenin binbir türlü hali, "Sürüş Deneyimi". Erkeklerin hayallerini süsleyen nişancılığın hediye edilebildiği, "Atış Deneyimi". Arkadaşlarınızla aklınızdan silinmeyecek eğlenceler için "Oyunlar ve Partiler". Siz sadece sevdiklerinizi hangi kategorinin mutlu edebileceğini düşünün en uygun hediyeyi seçmeyi onlara bırakabilirsiniz.

Deneyim hediye fikirleri

Yeni edinilen bir deneyimin verdiği heyecanı hangi hediyelik verebilir ki? Karnesini size heyecanla getiren oğlunuza hediyeniz "çocuk için Trambolin Parkı" olsun. Denizi çok seven sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi, "Yatta Gün Batımı" eşliğinde anlatın. En yakın arkadaşınıza düğün öncesi unutulmaz bir eğlence sunun, "Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi". Masaj yaptırmayı çok seven babanıza doğum gününde "Geleneksel Thai Masajı" sunabilirsiniz. Makaronu çok seven kız arkadaşınıza bir kutu macaron hediye etmek yerine çok daha iyisini yaparak "Macaron Yapım Dersi" sunabilirsiniz. Bodo şaşırtır seni!