Denediniz mi? Bu yağ çok farklı... Ağırnas'ta üretiliyor

adın Kooperatifleri Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen Ağırnas Aspir İşleme Tesisi, fabrika ortamında üretimine hız kesmeden devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Denediniz mi? Bu yağ çok farklı... Ağırnas'ta üretiliyor

Kayseri Valiliği öncülüğünde başlatılan ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in yakından takip ettiği projelerden biri olan Kadın Kooperatifleri Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen Ağırnas Aspir İşleme Tesisi, fabrika ortamında üretimine hız kesmeden devam ediyor.

Denediniz mi? Bu yağ çok farklı... Ağırnas'ta üretiliyor

Hijyenik koşullarda üretim

Geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen Ağırnas Aspir İşleme Tesisi, Melikgazi Belediyesi'nin destekleriyle Ağırnas Mahallesi'nde hayata geçirilmişti.  Ağırnas Mimar Sinan Kadın Kooperatifi üyeleri, yeni tesislerinde hijyenik koşullarda, son teknolojiye sahip endüstriyel makinelerde aspir yağı üretimine son hızıyla devam ederken ürettikleri yağlarda Kayseri'deki mağaza raflarında yerini alarak tüketicilerle buluşuyor. Seri aspir yağ üretimine geçen Ağırnaslı kadınlar vatandaşlara çağrıda bulunarak aspir yağın faydalarını anlattılar. Kadın kooperatifi üyeleri aspir yağının özellikle kızartmalarda çok güzel sonuçlar verdiğini ve diğer sıva yağ türlerine göre kızartmalarda daha dayanıklı ve uzun ömürlü olduğunu belirtiyorlar.

Denediniz mi? Bu yağ çok farklı... Ağırnas'ta üretiliyor

Vali Çiçek, 'Siparişlere yetişmek için durmadan çalışıyorlar'

Kayseri Valisi Çiçek'te kadınların bu başarısına destek olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi; "Burası Ağırnas Mimar Sinan Kadın Kooperatifi… Burada Ağırnaslı kadınlar Aspir tohumundan elde ettikleri Aspir Yağı’nın seri üretimine geçtiler ve siparişlere yetişmek için durmadan çalışıyorlar. Kayseri’nin emekle üretip gururla kazanan kadınları Aspir Yağı’nın faydalarını anlatıyor…" dedi.