Demirok: 38 puana ulaşmak istiyoruz

Demirok: 38 puana ulaşmak istiyoruz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor kaptanlarından Uğur Demirok, Fenerbahçe maçında Ozan Tufan'a yaptığı faul sonrasında kırmızı kart gördü, sonrasında ise PFDK tarafından 3 müsabaka ceza aldı.

Taraftar desteğine dikkat çeken deneyimli futbolcu, “Güzel bir karşılaşma olacak. İçeride bugüne kadar taraftarımızla iyi bir oyun oynayıp iyi galibiyetler aldık. 38 puana ulaşmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızın ve şehrimizin desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. İçerideki güzel oyunumuzu ve galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Kendisine verilen 3 maçlık cezayı değerlendiren Demirok, “Şu anda onunla ilgili konuşmak istemiyorum. Çünkü itiraz ettik. İtirazın neticesinde ufak bir açıklama yaparım. Belki hareketim sert gözüküyor ama öyle bir müdahalem olmadı. Daha öncede kırmızı kart geçmişim pek yok. Pozisyondan sonra hakeme de itiraz etmedim. O kart kupa maçında görüldü ama ben bunun cezasını statü gereği ligde çekiyorum. İnşallah iyi niyetimin karşılığını alıp cezayı 2 maça düşürürler diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.