Demirbilek: 18 yıldır sektörlere kesintisiz güç sağlıyoruz!

Nicola Tesla'nın 'İnsan imkansızı başarabilir sözü yetersizdir, çünkü insan imkansızın da ötesine ulaşabilir' sözünü hatırlatan OBA Kesintisiz Güç Kaynakları Kurucu Ortaklarından Ali Demirbilek, 'Biz çevre, toplum ve insan merkezli çalışıyoruz' dedi.

Demirbilek: 18 yıldır sektörlere kesintisiz güç sağlıyoruz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

OBA Kesintisiz Güç Kaynakları, 18 yıldır kesintisiz hizmet veriyor.  “Kaliteyi uzaklarda aramayın” sloganıyla sektörde çalışmalarını sürdüren OBA Kesintisiz Güç Kaynakları Elektrik Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti. Kurucu ortaklarından Ali Demirbilek, Kayseri bölgesinde güç elektroniği konusunda faaliyet gösterdiklerini söyledi. 
2003 yılında Türk sanayisinin kesintisiz ve temiz enerji ihtiyacını karşılamak için yola çıktıklarını ifade eden Demirbilek, “Evirici ve elektronik kontrol cihazları üreten bir çok firmanın Kayseri bölge satış ve teknik servis çözüm ortaklığını da yapıyoruz. Türkiye geneli kurumsal ve yerel firmaların kesintisiz güç kaynakları ve özel ürün çözümlerimiz ile Redresör, Statik / Servo Voltaj Regülatörü, Frekans Konvertörü, Statik Transfer Switch (STS), Kuru tip (VRLA), Jel, Ni – cd Aküler, Led Aydınlatma Sistemleri, Güneş Enerji Sistemlerinde hizmet veriyoruz. Aynı zamanda tedarikçi firma olarak faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bunun yanında halen 2009 yılından bugüne kadar yine savunma sanayisin de birçok projeye imza attık. Uzun yıllar güç elektroniği ve kesintisiz güç kaynakları alanlarında tedarikçi olarak birçok sektör de çözüm odaklı üretim ve ihracat ithalat yapan 35 ortaklı şirketi bulunan DMY Elektronik Yatırımlar grubuna dahil olan bu şirketlerden TESCOM Elektronik San. ve Tic.  A.Ş.’nin 1986 yılında başladığı Kesintisiz Güç Kaynağı üretimini kesintisiz olarak devam etmekteyiz ve ürün ağacını sürekli geliştirmekteyiz” dedi.

BİRÇOK PROJELERE İMZA ATTIK VE ATMAYA DA DEVAM EDİYORUZ
OBA Kesintisiz Güç Kaynakları olarak, 30’u aşkın mühendis ve 250’yi aşkın personeli ile güç elektroniği sektöründeki 40 yıllık deneyimi ile öncü olan ve 5 kıtaya ihracat yapan TESCOM Elektronik San. ve Tic.  A.Ş.’nin Kayseri bölgesi tek yetkili çözüm ortağı olduklarını dile getiren Demirbilek, uluslar arası alanda da hizmet verdiklerini kaydetti. Demirbilek, “OBA Kesintisiz Güç Kaynakları yurt içi yurt dışı Gürcistan, Etiopya, Tanzanya, Nijerya, Kuzey Irak da Azerbaycan da birçok projelere kesintisiz güç kaynakları ve yenilenebilir enerji anlamında hizmet veriyor. Son olarak 2020 yılın da Irak Dohok bölgesin de 9x 550 kva gücünde sistemi kurduk. Yine yurt için de ve kendi bölgesin de kesintisiz güç kaynakları anlamın da özel sektör kamu hbinalrı hastaneler bilgi işlem odaları ve birçok projelere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

SADECE ÜRÜN SATMIYORUZ, ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET SUNUYORUZ
OBA Kesintisiz Güç Kaynaklarının  tüm çalışanları ile  ilkesi ve amacının ürün satmak değil müşteriye çözüm odaklı hizmet ve destek sunmak olduğunu kaydeden Demirbilek, “Bu alanda her türlü donanıma sahibiz. Önemli firmalarla çalışıyoruz. Referanslarımız arasında Kayseri bölgesin de faaliyet gösteren Erciyes Anadolu Holding şirketleri, Yataş A.Ş. İnşaat firmaları, bunun yanında taahhüt firmaları, makine üreticileri, turizm sektöründe de tedarikçi firma olarak faaliyet gösteriyoruz. Yine kesintisiz enerjiye ihtiyaç duyulan her alanda faaliyet gösteren çözüm odaklı hizmet sunuyoruz” dedi.

BİZ ÇEVRE, TOPLUM VE İNSAN MERKEZLİ ÇALIŞIYORUZ
Nicola Tesla’nın “İnsan imkansızı başarabilir sözü yetersizdir, çünkü insan imkansızın da ötesine ulaşabilir” sözünü hatırlatan OBA Kesintisiz Güç Kaynakları Kurucu Ortaklarından Ali Demirbilek, firma olarak değerlerini de şu şekilde açıkladı: Öğrenmenin sınırsız bir yolculuk olduğunu biliyor ve bunu savunuyoruz. Profesyonel bakımdan farklılıklara sahip bir ekibin, başarılı sonuçlar elde edeceğine inanıyoruz. Kaliteyi farkındalık yaratacak unsur olarak görüyor ve ürünlerimizde öncelik olarak kabul ediyoruz. Üretimi, tutarlılık ve istikrar ekseninde inceliyor, ilerlemeyi bu eksende değerlendiriyoruz. Odak noktamıza ‘İnsan’ faktörünü koymanın etik bilincini müdafaa ediyoruz. Sektörün rüzgârında sürüklenmek yerine lider olarak rüzgâra yön vermeyi hedefliyoruz. Kısacası biz çevre, toplum ve insan merkezli çalışıyoruz.