Demir:CHP yönetimi ABD'ye tam itaat içindedir

Vatan Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Demir: 'CHP'nin emperyalist projelerde rol olması için bu uygulandı ve gelinen noktada CHP yönetimi ABD'ye tam itaat içindedir.'

Demir:CHP yönetimi ABD'ye tam itaat içindedir
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Vatan Partisi Kayseri 2. Sıra Milletvekili adayı Gürkan Demir, Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Muharrem İnce’ye yönelik yapılan kaset operasyonu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Demir: “Bu sistemi lanetliyoruz, kasetlerle yönetilen siyaseti mahkûm ediyoruz" dedi.

Demir: 'Kaset operasyonları kişilerin değil sistemin sıkıntısıdır'
“TERTİPLERE KARŞI OYLAR VATAN PARTİSİ’NE”
“Türkiye 2010’dan beri kasetlerle yönlendiriliyor. Sistem darbeler dışında kaset gibi yöntemlerle siyasete yön vermeye çalışıyor. ABD'nin başında bulunduğu sistemin darbeler dışında siyaseti yönlendirmek için bu tür kirli araçları var. Bir de bu kirli araçlara boyun eğenler var. Bir kasetle devrilebiliyorlar. Soruyoruz: Türkiye'yi kasetlere boyun eğenler mi yönetecek?

ABD, kasetleri çıkartıyor ve Türkiye'nin cumhurbaşkanlığı seçimine üç gün kala müdahale ediyor. 2010 yılında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Merhum Deniz Baykal’a düzenlenen kaset operasyonu sonrası CHP’nin Genel Başkanı yapıldı. CHP’nin emperyalist projelerde rol olması için bu uygulandı ve gelinen noktada CHP yönetimi ABD’ye tam itaat içindedir. Şimdi de ABD, Kılıçdaroğlu’na seçimi kazandırmak için Muharrem İnce’ye yönelik böyle bir operasyon yapıyor. Hesapları, Sayın İnce’ye gidecek oyların kendilerine yönlendirilmesi olduğu görülüyor. Ama unutmasınlar ki evdeki hesap çarşıya uymaz!
Bu sistem kirlenmiştir. Kaset operasyonları kişilerin değil sistemin sıkıntısıdır. Sistem dünyanın her yerinde bu uygulamaları yapıyor. Ama nerede yapamıyor bu sistemin hakim olmadığı Çin’de, İran’da… Bu ülkeler bu sistemin dışındadır. Türkiye’yi de bu sistemin dışına çıkartacağız. Bu sistemi lanetliyoruz, kasetlerle yönetilen siyaseti mahkûm ediyoruz. Bu sürecinden içinden çıkmanın yolu, bu tertipleri düzenleyen Türkiye düşmanlarına isyan etmek. Kasete, baskıya, tertibe boyun eğmeyerek bu sistemin içinden çıkacağız. 15 Temmuz'da o şiddete boyun eğseydik kazanamazdık.

Türkiye’nin birliğinin temel taşı Vatan Partisi bu sistemin dışındaki tek partidir. Bu nedenle de Vatan Partisi önderleri Ergenekon gibi kumpas davalarıyla hapislere atıldı, yayın organları kapatılmaya ve susturulmaya çalışıldı. Ama teslim alamadılar. Bizleri tıktıkları Silivri Cezaevi’nin duvarlarını yıktık. Şimdi o duvarların ardında bizlere kumpas kuran FETÖ’cüler bulunuyor. ABD’den ve onların saldırılarından, kumpaslarından, tezgâhlarından korkmuyoruz. Daha önce onların saldırılarını bertaraf ettik, yine ederiz. Meydan okuyoruz onlara. Tanklarıyla, toplarıyla, kasetleriyle gelseler dahi teslim alamayacakları partidir Vatan Partisi. Şimdi buradan Memleket Partisi'ne gönül vermiş yurttaşlarımızı Vatan Partisi saflarında “Kahraman” olmaya çağırıyoruz. Vatan Partis'ne gelirlerse boğulmazlar, teslim olmazlar, eğilmezler. 14 Mayıs’ta tüm Memleket Partili ve Kayserili hemşerilerimizi Vatan Partisi’ne oy vermeye, Türkiye’nin zorluklarını aşmak, kaset operasyonlarını bertaraf etmek için Vatan Partisi’ni Meclis’e taşımaya çağırıyoruz.”