Değişim programı ile Öğrencileri değiştiler!

Öğrenci Değişim Projesi kapsamında Develi ve İstanbul'daki öğrenciler değişti. İstanbul'dan gelen Öğrencilere Develi tanıtıldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Değişim programı ile Öğrencileri değiştiler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tarihi ve kültürel zenginliklerinin farkına varılması, farklı bölgelerin yaşam koşullarını daha yakından tanınması ve kardeşlik duygularının gelişmesi, milli, manevi ve insani değerlerle kuşanmasına yönelik öğrenci değişim projesi olarak ifade edilen Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi, Kayseri'nin Develi ilçesinde de hayata geçirildi. 

Değişim programı ile Öğrencileri değiştiler!

Proje çerçevesinde Kayseri Şehit Ömer Halis Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin eş zamanlı olarak öğrenci değişim programı gerçekleşti. Buna göre, İstanbul’dan gelen öğrencilerin ilk durağı Develi ilçesi oldu.

Değişim programı ile Öğrencileri değiştiler!

Sivasi Sitti Hatun Cami ve Dev Ali türbesi ziyaret eden öğrenciler, ilçeyi gezdi ve bilgi aldı. Öğrenci değişim programı kapsamında Kayseri'ye gelen öğrenciler, Develi'deki misafirperverlik nedeniyle  Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve ekibine teşekkür ederek, ilçeden ayrıldı.

Değişim programı ile Öğrencileri değiştiler!Değişim programı ile Öğrencileri değiştiler!Değişim programı ile Öğrencileri değiştiler!Değişim programı ile Öğrencileri değiştiler!Değişim programı ile Öğrencileri değiştiler!