Değerli bir üç puan

Deplasmanda Kasımpaşa'yı mağlup eden Kayserispor'un teknik direktörü Recep Uçar, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, Maçı 60'a kadar 4-1 götürsek farklı maç izletebilirdik. Yediğimiz penaltı son bölümü zora soktu. Her şeye rağmen oyunun belli bölümünden memnunum belli bölümünden memnun değilim. Değerli bir 3 puan aldık' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Değerli bir üç puan
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 12’nci haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Mondihome Kayserispor, gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmayı 3-4 kazanarak, maç fazlasıyla, 4. sıraya yükseldi.

Değerli bir üç puan

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan  Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar,  2017’den sonra 4’te 4 yaptıkları bir sezon geçirdiklerini hatırlattı. Uçar, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Son 4 maçını kazanarak buraya gelen takımın teknik direktör olarak bunun mutluluğunu yaşamaktayım. Bu gururu yaşatan oyuncularımı tebrik ediyorum. Bazı ilkleri yaşadığımız bir galibiyet oldu. Ligde en son 2017 şubat ayından sonra art arda 4 galibiyet alığımız bir sezon. Kasımpaşa ligin ofansif yönü güçlü takımlarından birisi. 18 gol ile en çok gol atanlardan biriydi.

Değerli bir üç puan

Ana stratejimiz sadece geçiş kovalamak değildi. İyi başladık. Ben Ouanes ile bir pozisyon verdik. Duran toptan bir gol bulduk. Bilal’in 2 önemli kurtarışı ve sonra 2. golü bulduk. Ne kadar pozisyon versek de kornerden yediğimiz gol ile ilk yarıyı 3-1 tamamladık. İkinci yarı önde kalan takım olmak istedik. İkinci yarıya da iyi başladık. Maçı 60’a kadar 4-1 götürsek farklı maç izletebilirdik. Yediğimiz penaltı son bölümü zora soktu. Her şeye rağmen oyunun belli bölümünden memnunum belli bölümünden memnun değilim. Değerli bir 3 puan aldık. Umarım bundan sonraki milli takım arası sonrası oyunu geliştirerek inşallah herkesin arzu ettiği güzel günlere ulaşmak için her şeyi yapacağız. Bu dönemde alınan her puan bizim için değerli"