Davetlisiniz! Muhteşem fuar yarın kapılarını açıyor

Kayseri'nin güçlü kadınları bir kez daha el emeği göz nuru ürünlerini sergilemek üzere fuarda buluşacak. Peki muhteşem fuar kapılarını ne zaman açacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Davetlisiniz! Muhteşem fuar yarın kapılarını açıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek önlüğünde kurulan Kadın Kooperatifleri çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kadın kooperatifinde çalışan kadınlar, ürettikleri ürünleri satarak hem ev hem ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. 

Kadın Kooperatiflerini Türkiye’de önemli bir hale getirmeyi hedefleyen Vali Gökmen Çiçek ise geçen yıl ilki düzenlenen Kadın Kooperatifleri Fuarı’nın bu yıl ikincisinin düzenleneceğini açıkladı.  

Böylelikle bir kez daha hediyelik eşyadan tekstile, halı ve kilim modellerinden gıdaya kadar yüzlerce el emeği göz nuru ürünler vatandaşlarla buluşturulacak. 

Geçtiğimiz yıl Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen fuar bu yıl Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde kapılarını açacak. 21 Mayıs Salı günü başlayacak fuar 27 Mayıs Pazartesi gününe kadar sürecek. Fuarın açılışı 21 Mayıs Salı günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Vali Çiçek tüm vatandaşları fuara davet etti. 

Davetlisiniz! Muhteşem fuar yarın kapılarını açıyor