Davetlisiniz! Aklınıza gelen her şey bu fuarda

Kayserili kadınların el emeği göz nuru yaptığı işlerin hepsi bu fuarda sergilenecek. Peki bu muhteşem fuar ne zaman açılacak? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Davetlisiniz! Aklınıza gelen her şey bu fuarda
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kurulan kadın kooperatifleri çalışmalarını sürdürüyor. Kadın kooperatifinde çalışan kadınlar, ürettikleri ürünleri satarak hem ülke hem de ev ekonomisine katkıda bulunuyor.

Kadın Kooperatiflerinin Türkiye’de önemli bir marka haline getirmeyi hedefleyen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise yeni bir organizasyon ile Kayserilileri kadın kooperatifinde hazırlanan hediyelik eşyadan, tekstile, halı ve kilim modellerinden gıdaya kadar yüzlerce el emeği ürünle buluşturacak. 

Bu kapsamda Kayseri’nin güçlü kadınları 16-25 Haziran tarihlerinde Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen Kadın Kooperatifleri Fuarında Kayserililerle bir araya gelecek. 

Kayseri Valiliği tarafından hazırlanan video ile Kayserililer fuara davet edildi. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Vali Çiçek ise, “Kayseri Kadın Kooperatifleri 16-25 Haziran tarihlerinde Kayseri Dünya Ticaret Merkezinde düzenlenen muhteşem fuarla kapılarını açıyor. Kadınlarımızın emekleriyle oluşturdukları ürünleri incelemek ve kadın bakışlarına destek olmak için Kayseri Kadın Kooperatifleri fuarımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.