Dağtekin İnşaat çözüm ortaklarıyla iftarda buluştu

Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin çözüm ortaklarıyla iftar programında bir araya geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Dağtekin İnşaat çözüm ortaklarıyla iftarda buluştu

Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği (KAYİMDER) Başkanı ve Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin çözüm ortaklarıyla her yıl geleneksel olan iftar programında bir araya geldi.

İftar programında konuşan Yalçın Dağtekin şu açıklamada bulundu; “Kıymetli misafirlerimiz, değerli çözüm ortaklarımız yıllardır geleneksel hale gelen iftar programımıza hepiniz hoş geldiniz. Sayın çözüm ortaklarımız sizlerle beraber yaklaşık 20 yıla yakındır çalışıyoruz. Kısa zamanda güzel işler yaptık, Dağtekin İnşaat olarak hep birlikte büyüdük. Şu anda çok şükür 50 bina tamamladık ve 5000 kişiye yakın ev sahibi yaptı. Bundan sonra inşallah 12 temelimiz var bu sene yapacağımız. Yaklaşık 1000 daire daha 2024'te temellerini atıp bunları da kısa zamanda teslim edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de hep beraber katlanarak büyüyerek güzel işler yapalım. Herkese teşekkür ederim” dedi.