CZN Burak'tan dikkat çeken Kayseri açıklaması!

Kayseri'den 1 hafta önce 'Yürüyen adamlar' isimli fenomen Neşet Turan, kardeşiyle birlikte İstanbul'a CZN Burak'ı görmeye gitti. Yolculuğun 8. gününde Neşet Turan, bir kamyonun çarpması sonucu feci bir şekilde hayatını kaybetti. Bir takipçi de Neşet Turan'ın ölümüne CZN Burak'ın sebep olduğunu söyleyince Burak Özdemir, büyük kepti gösterdi. Detaylar Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CZN Burak'tan dikkat çeken Kayseri açıklaması!

Sosyal medya fenomeni CZN Burak, kendisi hakkında yapılan bir yorum sonrasında çileden çıktı. Kayserili fenomen iki kardeş, kendisini görmek için İstanbul’a yürüyerek yola çıkmıştı. Neşet Turan isimli bir vatandaş, cep telefonuyla canlı yayın esnasında kamyon çarpması sonucu feci bir şekilde hayata gözlerini yummuştu.

CZN Burak'tan dikkat çeken Kayseri açıklaması!

Genç yaşta vefat eden Neşet Turan'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Bu acı olay sonrası binlerce yorum yapılırken, bir vatandaşın Kayserili Neşet Turan’ın, ölümünü CZN Burak yüzünden olduğunu söylemesi sonrası büyük tepki gösteren Burak Özdemir, ‘Sen ne biçim insansın’ diye açtı ağzını yumdu gözünü.

'Sen ne biçim insansın?'

Kayseri’ye taziye için geleceğini belirten Burak Özdemir, ‘Ben Neşet abiyi, yürüyen adamları Rahmetli olduktan sonra gördüm. Rahmetli olmadan önce hiçbir videosunu ya da bizim oraya geldiklerini görmedim, bilmiyorum. Benim oraya gelin, yürüyen demedim. Böyle yorumları görünce çok utanıyorum artık. Neşet abinin Rahmetli olduğunu gördükten sonra hemen kardeşine ulaştık ve geleceğimizi söyledik. Ürdün’de açılışım var, gitmek zorundayım, bu benim işim, iptal edemedim. Tabii ki aileye taziye ziyaretinde bulunacağım. Bu nasıl bir yorumdur, sen nasıl bir insansın, sen kaç yaşındasın? Ben zaten savcılığa vereceğim. Azcık insan olun’ diye çok sert bir açıklamada bulundu.

CZN Burak'tan dikkat çeken Kayseri açıklaması!

CZN Burak, acı olayı öğrendikten sonra 'Allah Rahmet eylesin' diye paylaşım yaptı. Özdemir'in, yakın bir zamanda Kayseri'ye taziye için gelmesi bekleniyor. Diğer yandan feci kazada hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Neşet Turan, 30 Nisan Salı günü öğle namazına müteakip Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.