Cumhurbaşkanının oğlu o ilçede görüldü?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri'ye geldi. Erdoğan, Kayseri'de hangi ilçeye gitti? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Cumhurbaşkanının oğlu o ilçede görüldü?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, bir dizi programlara katılmak üzere Kayseri’ye geldi. Erdoğan, ilk olarak 1 aydan fazla süren ve 45 okulun çeşitli branşlarda birincilik için yarıştığı ‘Kayseri İmam Hatiplerarası Geleneksel Spor Oyunları’nda finaline katılarak maçı izledi. Erdoğan, burada kazanan takıma ödüllerini takdim etti. 

Cumhurbaşkanının oğlu o ilçede görüldü?

Bilal Erdoğan hangi ilçelere gitti?

Ardından Kayseri’nin Yahyalı ilçesine geçen Bilal Erdoğan, “Erva Spor Okulları” söyleşi programına katıldı. Erdoğan’a Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ve il protokolü eşlik etti. Söyleşide konuşan Erdoğan, gelen soruları da yanıtladı. 

Cumhurbaşkanının oğlu o ilçede görüldü?

Söyleşi programının ardından Yahyalı’dan ayrılan Erdoğan ziyaretine Talas ile devam etti. 50. Yıl Dedeman Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçen Erdoğan, burada da Valiliğin düzenlediği Erva Spor Okulları söyleşi programına katıldı. Keyifli bir söyleşi geçirdiğini ifade eden Erdoğan, katılımcılara teşekkür etti. 

Cumhurbaşkanının oğlu o ilçede görüldü?Cumhurbaşkanının oğlu o ilçede görüldü?