Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile görüşen Özışık: Devletimin hizmetkârıyım

Özışık: Anadolu insanı olarak devletine, vatanına, milletine, bayrağına bağlı, üreten çiftçilerimizin yanında olmak, bizim boynumuzun bir borcu...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile görüşen Özışık: Devletimin hizmetkârıyım
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat’ın Çekerek ilçesinde incelemelerde bulundu. Çiftçi buluşmalarına devam eden Kayseri Pancar Ekiciler Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. eski Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık da, Yozgat'ta Oktay’la bir süre görüştü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Yozgat’ın Çekerek ilçesindeki incelemelerine, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Yozgat Valisi  Ziya Polat, AK Parti Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti önceki dönem Yozgat il Başkanı Çelebi Dursun da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’la bir süre görüştüğünü ifade eden Özışık,  “Anadolu insanı olarak devletine, vatanına, milletine, bayrağına bağlı üreten çiftçilerimizle birlikte olmak, onların bu sevincini paylaşmak, berekete vesile olması için dua etmek bizim boynumuzun bir borcu. Biz bir olacağız, beraber olacağız, üreteceğiz. Hep beraber Yozgat, hep beraber Kayseri, hep beraber Allah'ın izniyle Türkiye olacağız." dedi.