Cumhurbaşkanı Kayseri'de müjde verecek mi? Açıklama var…

Cumhurbaşkanını Kayseri'de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden AK Parti Milletvekili Nergis 'İnşallah cumhurbaşkanımızı memnun edeceğiz Kayserililer olarak her zaman olduğu gibi' dedi. Nergis, 'müjde var mı?' sorusunu da yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Kayseri'de müjde verecek mi? Açıklama var…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda toplu açılış törenine katılacak. Erdoğan’ın Kayseri’de müjde verip, vermeyeceği merak konusu olurken, AK Parti Milletvekili Hülya Nergis bu konuda açıklama yaptı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, katıldığı programda Erdoğan’ın Kayseri ziyareti ile ilgili “Bir müjde olup,  olmadığına” yönelik bir soruya, “Şu anda bir bilgim yok, bir şey söyleyemeyeceğim. Benim söylemem de hoş olmaz Cumhurbaşkanımız müjde versin” yanıtını verdi.
“İNŞALLAH CUMHURBAŞKANIMIZI MEMNUN EDECEĞİZ KAYSERİLİLER OLARAK”
Diğer yandan Nergis, Cumhurbaşkanını Kayseri’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını da ifade ederek, “İnşallah cumhurbaşkanımızı memnun edeceğiz Kayserililer olarak her zaman olduğu gibi” dedi. Nergis, “Cumhurbaşkanımızı ağırlamaktan mutluyuz. Cumartesi günü bütün hemşerilerimizi Kayseri Meydanına bekliyoruz. Güzel bir program olacak inşallah, Cumhurbaşkanımızı memnun edeceğiz Kayserililer olarak her zaman olduğu gibi. Kayserili hemşerilerimiz meydana akacaktır. Ben böyle düşünüyorum. Herkesi bekliyoruz” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Kayseri'de müjde verecek mi? Açıklama var…

AK Parti Milletvekili Nergis: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları şunu bilsin ki kimsenin kesesinden bir kuruş Suriyeliler için eksilmiş değil!

Haberin detayları için TIKLAYIN