Cumhurbaşkanı Erdoğan partililerine seslendi!

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimde oy kullanma sürecinin tamamlanmasının ardından parti teşkilatlarına seslendi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan partililerine seslendi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm yurtta oy kullanma işlemleri sona erdi. Oy verme işlemi sabah 08.00'da başladı ve akşam saat 17.00 itibariyle sona erdi. Yüsek Seçim Kurulu (YSK) seçimde ülke genelinde kayıtlı seçmen sayısını 61 milyon 441 bin 882 olarak duyurdu. 18 yaşını dolduran 1 milyon 32 bin 610 kişinin de bu seçimde ilk kez oy kullanacağı dile getidildi. Kayseri'deki seçmen sayısı ise 1 milyon 39 bin 710 kişi olarak ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan partililerine seslendi!

Sandıkların başından ayrılmayın

Diğer yandan oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından oy sayım işlemlerine geçildi. Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan, soyal medya hesabından parti teşkilatlarına seslendi. Erdoğan, 'Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım… Saat 17.00 itibarıyla tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti. Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimden görevli oldukları sandıkların başından ayrılmamasını, milletin iradesine sonuna kadar sahip çıkmasını önemle rica ediyorum' dedi.