Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özhaseki'yi övdü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özhaseki'yi övdü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefon aracılığıyla bağlandığı salonda kalabalığa AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’yi övdü. Erdoğan, Özhaseki’nin telefonundan kalabalığa seslendi.

 AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Ankara Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Toplantıya katılan AK  Parti Gençlik Kolları üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediklerini belirtince Özhaseki, bu talebi geri çevirmedi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradı. Erdoğan konuşmasında Özhaseki’yi salona tanıttı ve övgü dolu sözlerle bahsederek, “Başarılı işler yaptı. Bakanlık yaptı. 5 yıl Kayseri’de Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. Kayseri’deki değişim, dönüşümle birlikte tecrübesini Ankara’ya da aktaracak” ifadelerini kullandı.

Özhaseki, bu yöndeki telefon görüşmesinin ardından “Genç kardeşlerimizin yoğun isteği üzerine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak zat-ı alilerini gençlerimizle görüştürdük. Sayın Cumhurbaşkanımız gençlerimizden 31 Mart Yerel Seçimleri için zafer sözü aldı” dedi.

Haber: Cafer ZENGİN