Cumhurbaşkanı Erdoğan kimleri görevden aldı?

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan atama kararları dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kimleri görevden aldı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan atama kararlarına göre, Irak Cumhuriyet nezdinde Türkiye Cumhuriyet Büyükelçiliği'ne 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince Irak ile İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Anıl Bora İnan atandı. Kararda görevden almalar da dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan kimleri görevden aldı?

Yeni görevlendirmeler

Cumhurbaşkanı imzasıyla çıkan karar ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunduğu ifade edilen Vergi Başmüfettişliklerine Abdurrahman Sağlam, Ayşe Savan Özkurt, Gökhan Yıldız, Sevim Aslan Erkan ile Fatih Dündar atandı.

Kimler görevden alındı? 

Diğer yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda Destek Hizmetleri Daire Başkanı Musa Turhan  da görevden alındı. Turhan’ın yerine Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına Enver Verep atandı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda  da görevden alma gerçekleştri. Karara göre Çalışma Genel Yardımcısı Hakkı Şekerbay görevden alındı.