Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kayseri İl Başkanına neden kızdı?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan'a kızdığı ortaya çıktı. Peki, neden? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kayseri İl Başkanına neden kızdı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de 17 Ocak 2025 tarihinde yapılan kongrede il Başkanlığına Hüseyin Okandan seçildi. Okandan, il başkanlığı konusunda Ankara’ya çağrıldığı gün ile ilgili olarak dikkat çeken bir detayı paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kayseri İl Başkanına neden kızdı?

Dikkat çeken görüşme

İl Başkanlığı konusunda genel merkezde yaptıkları görüşmelere dikkat çeken Okandan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yer aldığı görüşmelerde başından geçen olayı anlattı ve Erdoğan’ın kendisine kızdığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kayseri İl Başkanına neden kızdı?

Erdoğan’la yaşadığı o anı anlattı

Erdoğan’ın görüşmeler sırasında kendileriyle ilgili her şeyden haberdar olduğunu ifade eden Okandan, ‘Biz görüşmeler sırasında Sayın Cumhurbaşkanımıza kendimizi ifade ettik. Zaten kendilerinin her şey hakkında bilgisi var. Açık, net, şeffaf bir şekilde bizi bu göreve layık görmesi de zaten hayatımız boyunca taşıyacağımız bir gurur. Ben o sırada kendimi ifade ederken, efendim sizin davanıza yıllarca mücadele ediyoruz dedim ve o an bana kızdı. ‘Sizin davanız değil bizim davamız. Onu doğru kullanalım’ diyerek, bana hafif kızdı. O güne dair böyle bir anekdot var' şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kayseri İl Başkanına neden kızdı?

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, TV Kayseri'de katıldığı programda Ankara'da il başkanlığı konusunda gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik olarak, unutamadığı bu anısını paylaştı.