Cumhurbaşkanı canlı yayında neden rahatsızlandı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülke Tv canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün sorusunun ardından rahatsızlandı, yayına ara verildi. Sonrasında Erdoğan'ın neden rahatsızlandığı ortaya çıktı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Cumhurbaşkanı canlı yayında neden rahatsızlandı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı neden rahatsızlandı?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ülke Tv canlı yayınında rahatsızlandı. Yayına ara verilmek durumunda kalan Erdoğan, yayının bir süre sonra yeniden başlamasıyla birlikte kısa süreli rahatsızlanmasının sebebini açıkladı.

Erdoğan, Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün sorusunun ardından canlı yayına ara verilmesinin nedenini üşütme olarak açıkladı.

Erdoğan'ın "Üzerinize afiyet dün ve bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu sebeple ciddi manada midemi üşütmüşüm. Bir ara, 'Programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı?' diye düşündük. Böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" dedi.

Erdoğan'ın yaşadığı kısa süreli rahatsızlık kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Erdoğan'ın sağlık durumundan endişe eden sevenleri dualar ederken Erdoğan'ın yeniden yayına dönmesiyle bukez sosyal medyada şükür mesajları paylaşıldı.

Kayseri Olay Gazetesi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz, şifalar diliyoruz.