Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kayseri'ye söyleşi ve imza gününe geliyor!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve aynı zamanda Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Başkanvekili Doç. Dr. Mücahit Küçükyılmaz, Kayseri'ye geliyor.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kayseri'ye söyleşi ve imza gününe geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Sabancı Kültür Sitesi’nde "Anadolu’da 1.000’inci yıla doğru, 15 Temmuz postmodern haçlı seferi mi?” konulu söyleşiye katılacak olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Başkanvekili Doç. Dr. Mücahit Küçükyılmaz, aynı zamanda “Yavuz Adaletin Kılıcı” isimli romanının imza gününde okurlarıyla buluşacak. Saat 15.00’da başlayacak olan söyleşi aynı zamanda Olay Türk TV’den de canlı olarak yayınlanacak.

Muhammet Mücahit Küçükyılmaz kimdir?
9 Ağustos 1977’de Antalya, Kumluca’da doğdu. Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı üniversitede Siyaset Bilimi alanında “Türkiye’de Demokrasinin Toplumsallaşması ve Siyasal İslam’ın Rolü: Milli Görüş Geleneği” konulu yüksek lisans tezini hazırladı. Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü’nde “Polisin Meslekî Örgütlenmesi ya da Siyasallaşması ve Medyanın Yaklaşımı: Pol-Der ve Pol-Bir Olayları” konulu doktorasını tamamladı. Anlayış dergisinde editörlük, SETA Vakfı’nda iletişim koordinatörlüğü ve TRT1’de yayımlanan Enine Boyuna ile TRT Haber’de yayımlanan Sosyal Medya programlarında yayın danışmanlığı, programlar yapan Küçükyılmaz, Mostar dergisinde sosyo-politik gündeme ilişkin makaleler yazdı.
2015 yılında Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı olarak göreve başlayan Küçükyılmaz, 2019 itibariyle Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görev yapmaktadır. Şubat 2022 itibariyle Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütmektedir. Cumhuriyet Dönemi Türk Siyasal Tarihi, Asker-Siyaset İlişkileri, Devlet Kuramı, Medya Etiği, Medyatik Görüntü ve Gerçeklik İlişkisi gibi konularla ilgileniyor.