Cumhur İttifakı toplandı 'Esnaf Odası Başkan adayını' belirledi!

Büyükşehir Belediyesi'nde buluşup, ittifak adayını belirlediler. Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimleri ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhur İttifakı mensupları, konuyla ilgili toplantı yaptı ve 'İstişareler sonucunda Şeyhi Odakır başkanlığında oluşacak yönetimi destekleyeceğiz' denildi.

Cumhur İttifakı toplandı 'Esnaf Odası Başkan adayını' belirledi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
Cumhur İttifakı mensupları, konuyla ilgili toplantı yaptı ve “İstişareler sonucunda Şeyhi Odakır başkanlığında oluşacak yönetimi destekleyeceğiz” denildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDE DİKKAT ÇEKEN GÖRÜŞME
AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, MHP Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Başkan adayı Şeyhi Odakır başta olmak üzere Cumhur İttifakı mensupları, KESOB Başkan adayını belirlemek için Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya geldi.

ERSOY: ADAYIMIZ ŞEYHİ ODAKIR!
Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Milletvekili Baki Ersoy, “Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesi Cumhur İttifakı olarak istişare yaptık. İstişareler sonucunda şehrimiz ve esnaflarımız için Şeyhi Odakır başkanlığında oluşacak yönetimi destekleyeceğiz. Şehrimize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.  Diğer yandan görüşmede ismi Başkan adayları arasında geçen Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir'in de yer alması dikkat çekti. Bazı oda Başkanlarının Aydemir'e aday olması için baskı yaptıkları ifade edilmişti.

Yapılan bu yöndeki görüşmelerin ardından aynı zamanda Oto Sanatkarlar Odası Başkanı olarak da görev yapan Şeyhi Odakır, ismi ittifak adayı olarak açıklandı.