Cumhur İttifakı Sarız'da 'Bayrak' için buluştu

Cumhur İttifakı Sarız'da yeniden aday gösterilen Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak için bir araya geldi. Konuşmacılar Kayseri'de 17-0 yapacaklarını iddiasına tekrar ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu dönemin ustalık dönemi olacağını söyledi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Cumhur İttifakı Sarız'da 'Bayrak' için buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Sarız’da buluştu. MHP’den yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Baki Bayrak için Sarız’da düzenlenen açık hava toplantısına AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur ve vatandaşlar katıldı. Toplantıya katılanları selamlayan Sarız Belediye Başkanı, Cumhur İttifakının adayı Baki Bayrak, büyükşehir belediyesi ile uyum içinde çalışarak, ilçeye yenilikler getirdiklerini belirterek, kendisiyle yol arkadaşı olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. 

Cumhur İttifakı Sarız'da 'Bayrak' için buluştu
Kar yağışı altında konuşan AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, “Sarız’ın havası sert ama insanı çok mert. Biz biliriz. Altı yıldır gelir gideriz. Gerçekten Sarız. Belki şehrimize çok uzak ama gönüller en yakın yerdir. En yakın ilçemizdir. mesafeler uzaktır ama gönüllüler yakındır. Biz bunu biliyoruz.
Sarızlı olan MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’in yoğun mesaisi nedeniyle gelemediğini ama selamlarını gönderdiğini belirten MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, “ Bildiğiniz gibi beş yıldır ilçenize hizmet eden gerçekten güzel projelere imza atan Sayın Baki Bayrak Başkanım bir beş yıllık daha adaylık için genel başkanımızın takdiriyle aday olmuştur. İnşallah bu süreçten sonra hep beraber, el ele, kol kola vererek Baki Başkanımızı en yüksek oyla Belediye Başkanı yapacağız.  Bunu hep beraber yapacağız. İnancımız size tamdır.” diye konuştu. 

Cumhur İttifakı Sarız'da 'Bayrak' için buluştu
Yeni dönemin ustalık dönemi olduğunu belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,; "Her ilçemizde hizmetlerimizle buluşuyoruz. Şehrimizin merkezine yaptıklarımız, aynı zamanda taşrada yaptıklarımız takdir topluyor. İnşallah Mimar Sinan’ın torunları olarak çıraklık, kalfalık, ustalık diyoruz. Allah’ın izniyle merkeziyle, taşrasıyla, mezrasıyla her tarafa ustalık eserlerimizi sizlerle buluşturacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. Büyükkılıç, taşrada da merkezde de Ankara da birliğin beraberliğin bereketini yaşadıklarını belirterek, “Taşrada da merkezde de Ankara’da da cumhurun sesi gür çıkarken Kayseri’de daha çıkacak diyoruz. İnşallah el ele gönül gönüle. 17-0 Kayseri’ye yakışır. Bize çalışmak yakışır, gönüllerinizde yer etmek yakışır, bize hizmetlerimizle sizi buluşturmak yakışır. Her birinize ayrı ayrı sevgiler sunuyorum” dedi. 

Cumhur İttifakı Sarız'da 'Bayrak' için buluştu
17-0 iddiasını tekrar eden AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu da farklı iller ve yurt dışında dahi Sarızlıların yaşadığını dile getirerek, “Memduh Başkanım 17-0’dan bahsetti, evet 2019 seçimlerinden önce 17-0 diyerek yola çıktık Cenab-ı Allah da mahcup etmedi. Devam edecektir diye murat ediyoruz. Sarız Sarız’dan ibaret değil her tarafta vatandaşı olan bir ilçemiz. Elhamdülillah çalışan iki güzel il başkanımız var”
MHP Kayseri Milletvekili Bakir Ersoy ise rekor bir oyla seçimleri kazanacaklarını ifade ederek, Sarız’da da son 5 yılda tarihin en fazla hizmetini gerek bakanlıklarımızdan gerek kamu kurum ve kuruluşlarımızdan gerekse Büyükşehir’imizin önderliğinde aldık diye düşünüyorum. Yaptık, yapacağız, burada 44 tane muhtarımız şahittir. Elimizden ne geliyorsa yaptık. Belediye başkanımız şahittir, ilçe başkanımız şahittir, ocak başkanımız şahittir. Elimizden ne geliyorsa yaptık. Niye, Sarız da bizim, Pınarbaşı da bizim, Bünyan da bizim, Felahiye de İncesu da Yeşilhisar da Yahyalı da Develi de Talas da Melikgazi de Kocasinan da bizim, alayı bizim kıymetli hemşehrilerim. Biz Kayseri’den bir mesaj vereceğiz, rekor bir oyla biz kalemizi tutacağız ve Türkiye’ye diyeceğiz ki ‘biz geçmişte olduğu gibi bu gün de üzerimize düşeni yaptık, yarın da yapacağız. Çünkü burası Kayseri, burada oyun bozulur diyeceğiz.” şeklinde konuştu.