Cumhur İttifakı'nın adayı olması beklenen Büyükkılıç nefes açtı!

AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları sürüyor. Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın, bugün 28 ilin belediye başkan adayını açıklaması bekleniyor. Peki Kayseri açıklanacak mı? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Cumhur İttifakı'nın adayı olması beklenen Büyükkılıç nefes açtı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de 31 Mart'ta yapılacak olan yerel sçeim hazırlıkları sürüyor. Bugün İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın, 12 Büyükşehir ve 16 ilin bekediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor. Diğer belediye başkanlarının ise 15 Ocak'tan sonra netleşmesi bekleniyor. 

Kayseri açıklanacak mı?

Parti kulislerinden yansıyan bilgilere göre Kayseri'de de Memduh Büyükkılıç'ın ismi ağır basıyor. Erdoğan'ın bugün Kayseri'yi açıklayıp açıklamayacağı merak konusu. Edinilen bilgiye göre Kayseri'de Ocak 15'ten sonra açıklanabilir. Bugün özellikle İstanbul adayının kim olacağı merak ediliyor.

Büyükkılıç güç topluyor

Diğer yandan Cumhur İttifakının Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanması beklenen mevcut Başkan 70 yaşındaki Memduh Büyükkılıç, Ali Dağı'nda sabah yürüyüş yaptı. Fırsat buldukça Ali Dağı yürüyüşüne çıkan Büyükkılıç'ıb bu pozu "Başkan zorlu maraton öncesi güç topluyor, nefes açıyor" dedirtti. Büyükkılıç da Ali Dağı ziyaretiyle ilgili olarak, "Ali Dağında hemşehrilerimiz ile birlikte Erciyes’imizin eşsiz manzarasında keyifli bir yürüyüş gerçekleştiriyoruz" paylaşımı yaptı. 

Cumhur İttifakı'nın adayı olması beklenen Büyükkılıç nefes açtı!