Çopuroğlu ve Başkanlar'dan Sağlam ziyaret! Bu kez neyin peşindeler?

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ile beraberindeki belediye Başkanlarından dikkat çeken Bakanlık ziyareti. Çopuroğlu ve Başkanlar bu kez neyin peşinde? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Çopuroğlu ve Başkanlar'dan Sağlam ziyaret! Bu kez neyin peşindeler?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Belediye Başkanlarıyla yine iz peşinde. Çopuroğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ile İçişleri Bakanlığında görüldü.

Başkan Yalçın: Bakan Yardımcısı Sayın Sağlam ile görüştük

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 'AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Şaban Çopuroğlu ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Sağlam ile görüştük. Yakın ilgileri ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Bakanlık ziyaretinin perde arkası ortaya çıktı

Çopuroğlu ve belediye başkanlarının Bakanlık ziyaretleri merak konusu olurken, merakı gideren isim ise Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan oldu. Taşyapan, ziyaretin merak konusu olan detayını paylaştı.

İşte merak konusu olan Bakanlık ziyaretin nedeni

Taşyapan, 'Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Kayseri Milletvekilimiz Şaban Çopuroğlu ile birlikte, İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Sağlam beyefendi ile, ilçemizin hükümet konağı ve belediye hizmet binalarının konularını görüştük. Kıymetli Bakan Yardımcımıza teşekkürlerimizi arz ediyorum' ifadelerini kullandı. 

Çopuroğlu ve Başkanlar'dan Sağlam ziyaret! Bu kez neyin peşindeler?

Özdoğan, teşekkür etti

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ise 'Başkentimiz Ankara’da temaslarımızı sürdürüyoruz' diyerek, şunları söyledi: İçişleri Bakan Yardımcımız Sn. Mehmet Sağlam’ı, Kayseri Milletvekilimiz Sn. Şaban Çopuroğlu, Talas Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Yalçın ve Yeşilhisar Belediye Başkanımız Sn. Halit Taşyapan ile birlikte ziyaret ettik. Kıymetli bakan yardımcımıza yakın ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyorum.

Çopuroğlu ve Başkanlar'dan Sağlam ziyaret! Bu kez neyin peşindeler?

Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam kimdir?

1966 yılında Elazığ'ın Palu ilçesinde doğdu. 1969 yılında ailesiyle birlikte Adana'ya yerleşti. İlk ve orta öğrenimini Adana'da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1989 yılında mezun oldu. Serbest avukatlık yapmaya başlayan Sağlam, 2009 yılında AK Parti Adana İl Başkanlığı görevine getirildi. 2015 yılında ise AK Parti'den Adana Milletvekili adayı oldu. 2022 yılında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından PFDK başkanlığına seçildi. 21.06.2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atandı. Evli ve üç çocuk babasıdır.