Çopuroğlu'ndan esnaf turu!

AK Parti'den Milletvekili seçilen Şaban Çopuroğlu ziyaretlerini sürdürüyor...

Çopuroğlu'ndan esnaf turu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de İl Başkanı görevini yürütürken 14 Mayıs seçimleri için Milletvekili adayı olan ve seçimler sonrasında da 3'üncü sıradan Kayseri milletvekili seçilen Şaban Çopuroğlu, ziyaretlerini sürdürüyor. Çopuroğlu, esnaf ziyaretleriyle hem kendisine destek verenlere teşekkür ediyor hem de 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için partisinin Lideri Recep Tayyip Erdoğan'a da destek istiyor. 
Çopuroğlu'ndan esnaf turu!"Galericiler Sitesi'nde de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ziyaretine  ilişkin olarak, "Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın taleplerini dinledik, hizmetlerimiz hakkında istişarelerde bulunduk" paylaşımı yaptı. 
Çopuroğlu'ndan esnaf turu!

Talas ilçesi Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları da ziyaret eden AK Parti'nin çiçeği burnunda Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, "AK Heyetimiz ile birlikte Atatürk Bulvarındaki esnaflarımızı ziyaret ettik. Rabbim kazanlarını bereketli eylesin" ifadelerini kullandı. 
Kocasinan ilçesinde de ziyaretler gerçekleştiren Çopuroğlu, şu ifadeleri kullandı: İl Başkan Yardımcılarımız ile cafe ziyaretimizi gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizle, gençlerimizle Türkiye’nin geleceğine yönelik sohbet ettik. Hemşehrilerimize ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.
Çopuroğlu'ndan esnaf turu!

Diğer yandan pazar ziyaretleri de gerçekleştiren ve hem esnaflarla hem de vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, "Pazar yeri ziyareti yapıp değerli hemşehrilerimizle gönül köprülerimizi güçlendirmeye ve Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu anlatmaya devam ediyoruz" dedi.

Çopuroğlu'ndan esnaf turu!
Çopuroğlu'ndan esnaf turu!