Çopuroğlu nasıl milletvekilliği yapacağını açıkladı...

Ak Parti Kayseri 3. Sıra Milletvekili adayı Şaban Çopuroğlu Milletvekili olması halinde nasıl bir yol izleyeceğinden bahsetti.

Çopuroğlu nasıl milletvekilliği yapacağını açıkladı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ak Parti Kayseri 3. Sıra Milletvekili adayı Şaban Çopuroğlu Milletvekili olması halinde nasıl bir yol izleyeceğinden bahsetti:

 "Tabi seçilmedik henüz daha mazbatamızı almadık. Şuan konuşmak çok doğru değil, sevgili Kayserili vatandaşlarımıza saygısızlık etmiş olmayalım. İstişare ağırlıklı, yapılacak işlerin birlikte istişare edildiği belki esnafın, belki sanayicinin, belki iş adamının, belki ne bileyim yani eğitimcinin bir araya geldiği ve söyleyeceği sorunları ortak akılla, eski tabirle istişare ile yeni tabirle beyin fırtınası ile çözmeye gayret edeceğiz. 
 Ak Partinin eğer seçilirse 10 milletvekilini bir araya getirmeye çalışmayacağım çünkü zaten bir araya gelir. Şimdi şöyle söyleyeyim Milletvekillerinin seçilebilecek yerde olanlarla hepsiyle samimiyetimiz var şu anda bir şekilde birbirimizi tanıyoruz. Gerek daha önceden tanıyoruz gerek bu süreçte tanıştıklarımız var tabi eğer şartlar bu şekilde giderse, bu samimiyet olursa, bu muhabbet olursa biraz önce hayır dediğimde zaten kendiliğinden bir araya gelir manasında dedim. Bir araya geldi dediğimizde zaten şunu da bilmek lazım. İnsanlar bu tür davetlere belki de birinin davet etmesini bekleyebilir. Gelin de bir yerde oturalım çay içelim, kahve içelim gibi birinin davet etmesi gerekebilir. Bu atmosfere göre inşallah şekillenir. Tahmin ediyorum yine çoğunluk bizde olacağı için Cumhur İttifakında toplanırız, ararız iletişim halinde oluruz."