Çopuroğlu: Duyduklarınıza inanmayın

Çopuroğlu: Duyduklarınıza inanmayın
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, haber merkezimize konuştu. Seçim çalışmalarını değerlendiren Çoopuroğlu, ortaya atılan bazı dedikodulara da tepki gösterdi. “AK Parti’nin, Talas’ta MHP ile ittifak yapacağı” iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade eden Çopuroğlu, “Kesinleşmiş bir durum yok, duyduklarınıza inanmayın” dedi.

 

 

AK Parti’de ilçe belediye başkanları ne zaman açıklanacak? Talas’ta MHP ile ittifak yapılacak mı? İşte bu soruların cevabı son günlerde merak ediliyor. AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da merak edilen sorulara yanıt verdi.

Çopuroğlu, Belediye Başkan adaylarının açıklanmasının genel merkezin takdiri olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımız kimi, işaret ederse adayımız odur.”dedi.

Çopuroğlu, “Seçime 100’ günün altında bir süre kaldı. Aslında baya da bir süre var. Biz teşkilat olarak çalışmalarımız tamamladık. Tamamen takdir genel merkezde. Cumhurbaşkanımız kimi, işaret ederse adayımız odur. Onunla çalışmaya devam edeceğiz. Ama biz sanki adaylarımız belli olmuş gibi sahada çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Gayret edeceğiz.”  diye konuştu.

 

 

“DUYDUKLARINIZA İTİBAR ETMEYİN”

Çopuroğlu, ilçelerde ittifak yapılıp yapılmayacağına yönelik iddialara da  “Duyduklarınıza inanmayın” yanıtını verdi. Çopuroğlu, şunları söyledi, “Bizim için tüm ilçelerimiz önemlidir. Büyükşehir’imizde diğer 16 ilçemizde önemlidir. Yalnız duyduklarınıza itibar etmeyin. Cumhurbaşkanımız ve genel merkezimiz açıklamadıkça, herhangi bir yerde şöyle bir uygulama olacak, şöyle bir ittifak olacak ifadesi Cumhurbaşkanımız açıklayana kadar sadece tahminden ibarettir. Hiçbir gerçekliği yansıtmaz. Zaman zaman teşkilat ziyaretlerimiz oluyor. Biz buralarda dillendiriliyoruz. Bizde ne biliyorsak onu izah ediyoruz. Şu anda kesinleşmiş netleşmiş hiçbir şey yok. Genel merkezimiz açıkladığında başımız gözümüz üzerine deyip biz çalışmamıza devam edeceğiz. Herhangi Talas’ta ve diğer ilçelerde duyum bunlar.  Böyle bir şey bize açıklanmadı. Bizim bilgimiz dahilinde değil. Toplumun nezdinde ve sosyal medyada zaman zaman paylaşımlar yapılabilir. Halkımızdan ricam bu tür şeylere itibar etmesinler.”

Kayseri’de ittifak konusunda kesinleşen bir durumun olmadığını dile getiren Çopuroğlu, kamuoyunda dillendirilen ittifak iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, “Duyduklarınıza inanmayın” ifadelerini kullandı.

 

PARTİLİLER, “SARIOĞLAN’DA İTTİFAK İSTEMİYOR, ADAYIMIZLA ÇIKALIM” İDDİALARI DOĞRU MU?

 

Diğer yandan Sarıoğlan’dan bir grubun AK Parti il binasına gelerek, “İlçede ittifak istemediklerini ve partinin aday göstermesini talep ettikleri” yönünde konuşulanlarla ilgili de açıklama yapan Çopuroğlu, Sarıoğlan’da sorun olmadığını sadece  gelen partililerle fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Çopuroğlu, “Sarıoğlan ilçemizden ziyarete geldiler. Değerlendirmelerde bulunduk. Dolayısıyla bizim her ilçe ile hemhal olduğumuzun bir gerçeğidir. Partide muhteşem bir yoğunluk var. Bu yoğunluk bizi mutlu ediyor. Sanıldığı kadar olumsuz değil, olumlu bir yoğunluk. Hiçbir ilçemizde sıkıntılı bir durumumuz yok. Birlik ve beraberlik içerisinde süreci bu duruma getirdik. İlçelerde, yönetimde ve başkanlarımız arasında hiçbir diyalog eksikliğimiz yok.  Kapımız sürekli açık“dedi. (Haber Merkezi)