Çopuroğlu, bu kez de kafayı dizilere taktı

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ı ziyaret etti. Ziyarette hangi konu gündeme taşındı? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Çopuroğlu, bu kez de kafayı dizilere taktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Televizyon kanallarında yayınlanan dizilerin toplum üzerindeki etkisi gün geçtikçe artıyor. Televizyon dizilerinin aile değerleri üzerindeki etkilerini değerlendirme ve aile yapısını korumak adına  endişesini dile getiren AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu sosyal medya hesabında bu konuyu gündeme taşıdı.

Bu kapsamda Milletvekili Çopuroğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş'ı ziyaret etti. Ziyarete ilişkin, "X" sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çopuroğlu, ‘Televizyon dizilerinin aile yapısı üzerindeki olumsuz etkileri ile alakalı kanaatimizi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş'a ilettik’ dedi.

Diğer yandan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçtiğimiz aylarda bazı TV dizilerinin aile yapısını olumsuz etkilediği söylemlere ilişkin, "RTÜK ile ailenin korunması ve güçlendirilmesine yönelik gerçekleştirdiğimiz işbirliği kapsamında yakın zamanda dizi yapımcıları ile bir araya geleceğiz. Akademisyenlerin de katılacağı toplantıda hassasiyetlerimizi ele alacağız." demişti.