Çolakbayrakdar: Emaneti namusumuz bileceğiz!

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçilen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 'Emaneti namusumuz bileceğiz' diyerek mazbatasını aldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Çolakbayrakdar: Emaneti namusumuz bileceğiz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde seçim sonuçları kesinleşen belediye başkanları mazbatalarını almaya devam ediyor. 5 yılın ardından yeniden seçilen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar da düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Çolakbayrakdar: Emaneti namusumuz bileceğiz!

Ak Parti Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı; Ak Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Cumhur İttifakından seçilen  Kocasinan Belediye meclis üyeleri ve partililer katıldığı törende konuşan Çolakbayrakdar, İnsanların en hayırlısı, en faydalısı insanlığa hizmet edendir. Müjdesine nail olabilmek için böyle bir görev bizlere bahşeden yüce Allah'a hamdolsun… Elhamdülillah diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle bizi Kocasinan belediye başkanlığında bir dönem daha, 5 yıl daha görev yapmak için 2024 seçimlerinde aday göstermesinden dolayı da başta Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi, şükranlarımı iletiyorum’ dedi. 
Kocasinan halkına teşekkür eden ve kendisine ağır bir yük verdiğini belirten Çolakbayrakdar açıklamalarını şöyle sürdürdü: ‘Çünkü Şehrül Emin… Bize şehrin bir emaneti veriliyor.  Diyor ki, ‘5 yıl bundan önceki dönem için 5 yıl yapmış olduğunuz görevden sonra bir 5 yıl daha emanetinize teslim ediyoruz. Ve bu emaneti aldığımız günden bugüne kadar yaptığımız çalışmalardan sonrasında yeniden 5 yıl daha halk terazisinde çıkıp tartılıp da terazide ağır gelen tarafta olmak hakikaten çok onurlu, çok gururlu bir hadise. Bundan sonrasında da inşallah aldığımız bayrağı bugüne kadar taşıdığımız ve getirdiğimiz noktadan daha fazla daha yukarı doğru taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Bu noktada benimle birlikte görev alacak bütün meclis üyesi kardeşlerimizle beraber el ele, gönül gönüle vererek bu şehir için hizmet etmeye devam edeceğiz. Evet, Kocasinan dediğimiz coğrafya belki şehrin metropolünde bir ilçe, dört yüz on bin nüfusun yaşadığı bir ilçe ama Kocasinan şehre servis sağlayan bütün altyapıların çoğunlukla alt olduğu bir ilçe. Ve böylelikle de Kayseri'ye hizmet eden bir ilçe. Sadece Kocasinan'a değil bütün Kayseri'ye hizmet etmiş olduğumuzun farkındayız. Bütün Kayseri için yapmış olduğumuz işlerin bütün Kayseri'de yaşayan hemşerilerimizin istifadesine sunduğumuzun farkındayız. Bundan kaynaklı da bütün bir şehri kucaklayacak şekilde çalışmalarımıza, hizmetlerimize devam edeceğiz. Evet bizim siyasi anlayışımızda muhakkak ki bir siyasi partinin adaylığıyla bugünlere geliyoruz. Ve ben de Cumhur İttifakı'nın AK Parti adayı olarak bugün burada mazbatamı aldım. Ama biz göreve geldiğimiz günden itibaren şu ana kadar hiçbir zaman için parti kimliğimizde partizanca bir hareket içerisinde olmadık. Bizim tek önceliğimiz vardı. Bu memlekete hizmet etmek, bu şehre hizmet etmek. Tek önceliğimiz vardı. Bu şehirde yaşayan kadın, erkek, genç, yaşlı herkesin hayatına dokunabilmek. Ve bizim tek önceliğimiz vardı. Bu şehirde yaşayan bir köşede kalmış, eğer ki bir mağdur biri varsa, bir Biri varsa onun gözyaşını silebilmek adına bizim yapmamız gereken ne varsa bunu yapma gayreti içerisinde olmaktı. Ve bizim tek önceliğimiz vardı. Yarınlarımız bu ülkeyi, bu şehre emanet edeceğimiz evlatlarımıza daha güzel bir şehir bırakabilmenin gayreti içerisinde olmak. Ve bugüne kadar yapmış olduğumuz bu çalışmalarda Allah nasip ederse bundan sonrasında da aynı gayretle, aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz” 
Her bitişin bir başlangıç olduğunu belirten Çolakbayrakdar, ‘ Geçmiş dönemle ilgili bir bitiş ve bugünle ilgili yeni bir başlangıç. Allah nasip ederse inşallah bu başlangıç daha yükseklere doğru gidişin ilk adımları olacak diyorum. Hepinize saygılar, sevgiler, hürmetler sunuyorum Bütün Kayserili hemşehrilerimize bütün Kayserili hemşehrilerimize emaneti teslim ettikleri bu emanete sıkı sıkıya sahip çıkacağımıza ve bu emaneti bizim namusumuz bileceğimize bir kez daha buradan hatırlatıyor, saygılar, sevgiler sunuyorum.’ diye konuştu.