Çok az farkla kaybetmişti! Belediyede dikkat çeken buluşma

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde yapılan seçim kıyasıya yarışa sahne olmuştu. Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından belediyede dikkat çeken buluşma. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Çok az farkla kaybetmişti! Belediyede dikkat çeken buluşma
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesi 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde kıyasıya yarışa sahne olmuştu. Seçimi İYİ Parti adayı Salih Karagöz’e karşı Cumhur İttifakı AK Parti adayı ve mevcut Belediye Başkanı Halit Taşyapan 36 oy farkla kazanmıştı. Taşyapan oyların yüzde 41,90'ını alırken, rakibi Karagöz ise yüzde 41,78 oranında oy aldı. 

Dikkat çeken ziyaret 

Başkan Taşyapan, seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından mazbatasını alarak, yeniden koltuğa oturdu ve görevine başladı. Bayram sonrası ziyaretçilerini ağırlayan Taşyapan’ı, dikkat çeken isimler ziyaret etti. 

İYİ Parti'den hayırlı olsun ziyareti

Seçimi  önce kazandığı açıklanan, ardından da itiraz üzerine yapılan sayımda bu kez seçimi 36 oyla kaybeden İYİ Parti Belediye Başkan adayı Salih Karagöz, Başkan seçilen Halit Taşyapan’ı ziyaret ederek, tebrik etti ve başarılar diledi. 
Karagöz’e mevcut belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Yeşilhisar Belediyesi’nden ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada, ‘İYİ Parti İlçe Başkanı, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Başkan adayı Salih Karagöz, Belediye Başkanımız Halit Taşyapan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular’ denildi.