Çok ağlıyor diye bebeğini boğan cani bu kez inkar etti ama...

Pınarbaşı ilçesinde insanın kanını donduran canilikle ilgili mahkeme kararını verdi. 3 haftalık kızını boğarak öldüren ve ilk duruşmada suçunu itiraf eden cani anne bu kez bebeğini boğarak öldürdüğünü inkar etti ama ceza almaktan kurtulamadı. Ayrıntılar Kayseri Asayiş haber bülteninde...

Çok ağlıyor diye bebeğini boğan cani bu kez inkar etti ama...

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde 3 haftalık kızını boğarak öldüren kadın, son duruşmada suçunu inkar ederek ceza almaktan kurtulmaya çalıştı ama fayda etmedi.

Savcının mütealası sonucu mahkemede cezası belli olan cani anne tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aldığımız bilgiye göre; 2020 yılının Temmuz ayında 3 haftalık kızını boğarak öldüren anne Ayşe Bülbül, son kez hakim karşısına çıktı.

Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan cani anne bir önceki duruşmada verdiği "Çok ağlıyordu, gürültü yapıyordu. Yastığı suratına basarak boğdum. Hapis yatmak istiyorum, cezamı çekmek istiyorum. Adalet yerini bulsun" şeklindeki ifadesini inkar ederek, "Öyle bir şey yapmadım, öyle bir şey yok. Önceki celse ne dediğimi bilmiyorum" diyerek ceza almaktan kurtulmaya çalıştı.

Cumhuriyet Savcısının "Sanık, olay tarihinde 03.30 sularında 3 haftalık Melek Bülbül’ü ağlaması nedeniyle suratına yastık basarak boğarak öldürmüş, ’çocuğa karşı alt soyu kasten öldürme’ suçunu işlemiştir. 27.10.2023 tarihli raporda cezai ehliyetinin tam olduğu ortaya çıkmıştır. Tutuklanmasına karar verilmesi kamuoyu adına talep ve mütalaa olunur" beyanı üzerine mahkeme heyeti, cani annenin ’kasten öldürme’ suçunu işlediği sabit olduğundan en ağır ceza olan müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Anne Ayşe Bülbül, tutuklanarak cezaevine gönderildi.