COE Ertekin Köln'de

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Almanya'nın Köln şehrinde bulunan mobilya fuarına gitti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

COE Ertekin Köln'de
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Almanya'nın Köln şehrinde bulunan mobilya fuarına gitti. CEO Ertekin fuarda yer alan Türk stantlarını ziyaret etti.

CEO ziyaretleri sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. CEO Ertekin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Mobilya fuarı için sabah geldiğimiz Köln’de İstikbal Mobilya GM Mehmet Ali Yörük bey, Mondihome GM Özkan Yıldırım bey, Vellteks GM Mikail Malik bey ve Weavers GM’ü Ahmet Sefa Karaaslan bey ile Türk firmalarımızın stantlarını ziyaret ettik. Gezdiğimiz bir çok stantda Weavers ve Vellteks kumaşlarının baza, başlık hatta yatak kumaşı olarak kullanıldığını görmekten çok mutlu oldum. Ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan tüm firmalarımıza başarılı bir fuar dilerim."

Diğer yandan CEO Ertekin'in ziyaret ettiği stantlar arasında dün Erciyes Anadolu Holding tarafından satışı açıklanan Weavers adlı firmanın yer alması da dikkat çekti.

Konuya ilişkin Kayseri Olay'ın, "Erciyes Anadolu Holding'in satışı! Satışa çıkarılan ilk şirket belli oldu" başlıklı haberini okumak için TIKLAYIN

COE Ertekin Köln'de
COE Ertekin Köln'de
COE Ertekin Köln'de
COE Ertekin Köln'de